ضرورت تبدیل منابع هیدروکربوری به درآمد و ارزش پایدار

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر ضرورت تبدیل منابع هیدروکربوری به تولید، درآمد و ارزش پایدار، گفت: رویکرد یکپارچه، چابک و نتیجه‌گرا در مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی این شرکت باید تقویت شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، در جلسه هیئت‌مدیره این شرکت (یکشنبه ۱۸ مرداد) موضوع «تبدیل ثروت منابع هیدروکربوری به تولید و درآمد» با نگاه راهبردی به راهبری طرح‌ها و پروژه‌های شرکت ملی نفت ایران مورد توجه و تأکید قرار گرفت.

در این نشست، داشبورد مدیریتی طرح‌ها و پروژه‌ها که در معاونت ارزیابی و نظارت بر عملکرد و نظام‌های ایجاد طرح‌ها در مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی تهیه شده است، به‌عنوان یکی از ابزارهای پشتیبان این رویکرد ارائه شد.

این داشبورد با ارائه تصویری جامع از طرح‌ها و پروژه‌ها و فراهم کردن دسترسی به اطلاعات مورد نیاز، بستری مناسب برای پایش، کنترل، تحلیل، تصمیم‌گیری و راهبری طرح‌ها و پروژه‌ها در سطح کلان فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت این رویکرد، «دانستن» تا «ارزش‌آفرینی» را گامی مهم در مسیر تحول در مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران برشمرد، گفت: تبدیل منابع هیدروکربوری به تولید، درآمد و ارزش پایدار ضروری است.

حمید بورد افزود: رویکرد یکپارچه، چابک و نتیجه‌گرا در مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی این شرکت باید تقویت شود.

وی همچنین از مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران به‌دلیل ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی میان معاونت‌های برنامه‌ریزی تلفیقی و شرکت‌های تابعه و فراهم‌سازی زمینه شکل‌گیری نگاه یکپارچه به طرح‌ها و پروژه‌ها قدردانی کرد.

کد مطلب 2566606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =