به گزارش شانا، حمیدرضا خوشایند، معاون مدیرعامل در عملیات حفاری شرکت ملی حفاری با بیان این مطلب گفت: از این تعداد چاه ۱۹ حلقه توسعه ای، یک حلقه اکتشافی و ۳۰ حلقه تعمیری تکمیلی بوده است.
وی افزود: از مجموع ۵۰ حلقه چاه ، ۲۷ حلقه در گسترده عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۱۷ حلقه در پروژه های شرکت مهندسی و توسعه نفت، ۳ حلقه در شرکت نفت فلات قاره و ۳ حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی حفر شد.
معاون مدیرعامل در عملیات حفاری شرکت ملی حفاری متراژ حفاری در این مدت را ۸۴ هزار و ۷۲ متر اعلام و اظهار کرد: از این رقم ۲۷ هزار و ۶۶۲ متر مربوط به پروژه های کلید در دست است که طراحی، مهندسی، اجرا، تامین دکل، کالا و مواد و خدمات جنبی مورد نیاز به طور کامل از سوی شرکت ملی حفاری ارائه می شود.
خوشایند جلو افتادگی در اتمام عملیات حفاری چاهها را حاصل تلاش مضاعف کارکنان شرکت ملی حفاری و همکاری نزدیک کارفرماها عنوان و خاطرنشان کرد: در این زمینه از ابتدای فروردین تا پایان خردادماه حفاری ۱۲ حلقه چاه ۲۶۴ روز جلوتر از برنامه پیش بینی شده از سوی واحد متقاضی صورت گرفت.
به گزارش شرکت ملی حفاری ایران وی با اشاره به این که در مدت پیش گفته یک دستگاه حفاری سنگین خشکی جدید به ناوگان شرکت ملی حفاری افزوده شد، گفت: از شمار دکلهای حفاری شرکت ۳۲ دستگاه در حفاری چاههای توسعه ای، ۵ دستگاه در حفاری چاههای توصیفی، دو دستگاه در حفاری چاههای اکتشافی و ۳۳ دستگاه در عملیات تعمیر چاهها به کارگیری شده است.
خوشایند با تاکید برلزوم تعمیرات اساسی دستگاههای حفاری براساس برنامه دوره ای، افزود: در برنامه امسال تعمیرات اساسی چند دکل خشکی و دریایی پیش بینی و اجرایی خواهد شد.
نظر شما