به گزارش شانا، این خط لوله با ظرفیت انتقال روزانه 35 هزار بشکه پساب با حضور بیژن عالیپور، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به بهرهبرداری رسید.
محسن دهانزاده، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون، در این زمینه بر همسویی عملیات تولید و نگهداشت با رعایت الزامهای زیستمحیطی و صیانت از زیستبوم منطقه تاکید کرد و گفت: مدیریت سبز در این شرکت نهادینه شده و از همه امکانات سازمان برای حفاظت از محیطزیست استفاده میشود.
وی افزود: خورندگی پساب واحدهای نمکزدایی در لولههای فلزی بهطور معمول سبب سوراخ شدن این لولهها و نشت پساب به محیط میشود؛ از این رو به منظور اصلاح سامانه دفع پساب، اجرای این خط لوله غیرفلزی در دستور کار قرار گرفت و از یک شرکت دانشبنیان داخلی برای ساخت و نصب آن استفاده شد.
دهانزاده ادامه داد: این پروژه سه سال پیش با استفاده از لولههای 8 و 10 اینچ GRE ساخت داخل آغاز شد و اواخر تیرماه امسال به پایان رسید.
به گفته وی، این پروژه با همکاری واحدهای مهندسی و ساختمان، مهندسی فرآورش نفت و گاز و بازرسی فنی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز کارون در سطح شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اجرایی شده؛ طول این خط 22 کیلومتر شامل پنج کیلومتر خط لوله فلزی و 17 کیلومتر خط لوله غیرفلزی است که به صورت زیرزمینی با تامین اعتباری بالغ بر 125 میلیارد ریال از محل منابع داخلی احداث شده است.
نظر شما