به گزارش خبرگزاری کیودو از تهران، علی کاردر گفت: ما بارها با مدیران شرکت اینپکس جلسه داشتهایم؛ آنها از ما پرسیدند که چطور میتوانند یک شرکت بهره بردار خارجی پیدا کنند و ما به آنها توصیه کردیم که با شرکت های بزرگ اروپایی دارای فناوری بالا مذاکره کنند.
وی افزود: آزادگان میدان بزرگی است و بی گمان ما به فناوری جدید ارائه شده از سوی شرکتهای خارجی نیاز داریم؛ ایجاد کنسرسیوم برای هر دو طرف بهتر خواهد بود.
شرکت اینپکس که بزرگترین شرکت تولید و اکتشاف نفت ژاپن است، در ماه ژوئن سال 2016 میلادی برای انجام مطالعات در میدان آزادگان با شرکت ملی نفت ایران تفاهمنامه امضا کرد.
سخنگوی شرکت اینپکس دریافت دعوتنامه از شرکت ملی نفت ایران را تأیید کرد و گفت: صحت دارد که ما چگونگی فعالیت در میدان آزادگان را بررسی میکنیم، اما نمیتوانیم در این باره جزئیاتی اعلام کنیم.
وی افزود: پس از بررسی شرایط مناقصه و همچنین اوضاع بین المللی، تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.
به گفته کاردر، شرکت ملی نفت بهزودی همه اطلاعات لازم درباره میدان آزادگان را به شرکتهای علاقهمند ارائه میکند. دریافت پیشنهادهای فنی و مالی از همه متقاضیان و بررسی آنها، حدود 6 ماه طول می کشد و قرارداد در آغاز سال آینده میلادی نهایی میشود.
این خبرگزاری ژاپنی همچنین اضافه کرده است: افزون بر اینپکس، شرکتهای توتال از فرانسه، شل، پتروناس از مالزی و شرکت ملی نفت چین (سیانپیسی)، برای میدان آزادگان تفاهمنامه امضا کردهاند. دیگر شرکتهای بین المللی، از جمله انی از ایتالیا و بی پی از انگلستان، برای مشارکت در توسعه این میدان ابراز تمایل کردهاند.
نظر شما