استمرار تلاش برای تأمین حداکثری گاز در ماه‌های سرد سال

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به روند افزایشی تولید گاز پارس جنوبی تا ثبت رکورد ۷۳۰ میلیون متر مکعب در زمستان ۱۴۰۴، گفت: با وجود آسیب‌های ناشی از جنگ‌های گذشته، این شرکت همه تلاش خود را برای تولید حداکثری گاز در ماه‌های پیش‌رو به کار خواهد بست.

به گزارش شانا، تورج دهقانی روز سه‌شنبه (۳۱ شهریور) در نشست با مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران به میزبانی شرکت نفت و گاز پارس، وضع تولید در میدان مشترک پارس جنوبی، روند پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای و عملیات بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده را تشریح کرد.

وی گفت: در دو سال گذشته، ۳۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت تثبیت‌شده تولید گاز غنی در میدان مشترک پارس جنوبی افزوده شده است که این افزایش ظرفیت، حاصل انجام فعالیت‌های توسعه‌ای و تکمیلی در طرح توسعه فاز ۱۱، حفاری چاه‌های درون‌میدانی (Infill) و تکمیل طرح‌های ۳۵ ماهه بوده است.

دهقانی افزود: در همین بازه، با تکیه بر ظرفیت‌های ایجادشده و تلاش مستمر همه ارکان این شرکت، رکورد تولید روزانه ۷۳۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی به ثبت رسید که نشان‌دهنده استمرار فعالیت‌های توسعه‌ای و عملیاتی برای حفظ و افزایش ظرفیت تولید از این میدان مشترک است.
 
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس همچنین از افزایش قابل‌توجه ناوگان حفاری در طرح‌های این شرکت خبر داد و گفت: تعداد دکل‌های فعال این شرکت از چهار دستگاه به ۱۳ دستگاه رسیده است.

وی افزود: با حمایت‌های وزیر نفت و شرکت ملی نفت ایران، سه دکل جدید به ناوگان حفاری کشور افزوده شد که این اقدام، سرمایه‌ای مهم برای توسعه ظرفیت‌های حفاری و شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های توسعه‌ای در خلیج فارس و نگهداشت تولید گاز در میدان پارس جنوبی به شمار می‌رود.

دهقانی تحقق این دستاوردها را حاصل تلاش مجموعه‌ای گسترده از کارکنان شرکت نفت و گاز پارس و حمایت وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران دانست و بیان کرد: این اقدام‌ها حاصل هم‌افزایی و تلاش مستمر همکاران در بخش‌های مختلف عملیاتی، توسعه‌ای و ستادی است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه این شرکت بخش قابل‌توجهی از تکالیف صنعت نفت در حوزه تولید گاز در بخش بالادستی را به عهده دارد و در دو سال گذشته، همزمان با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و تولیدی، با شرایط ناشی از جنگ و تنش‌های منطقه‌ای نیز روبه‌رو بوده است، افزود: در پی آسیب‌دیدن پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در جنگ ۱۲روزه و همچنین چهار پالایشگاه دیگر در جریان جنگ تحمیلی سوم، مسئولیت بازسازی سه مجتمع پالایشی میدان پارس جنوبی به شرکت نفت و گاز پارس واگذار شد و در ماه‌های گذشته، بخش عمده تمرکز و ظرفیت اجرایی شرکت بر پیشبرد عملیات بازسازی این پالایشگاه‌ها قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه همه مأموریت‌های مرتبط با آواربرداری و بازسازی در زمره فعالیت‌های پرریسک طبقه‌بندی شده‌اند، گفت: برای مدیریت دقیق ریسک‌ها، نشست‌های هفتگی در پالایشگاه‌ها برگزار می‌شود و فرآیند بازسازی با نظارت مستمر بر الزام‌های ایمنی و استانداردهای فنی در حال اجراست.
 
دهقانی با قدردانی از حمایت‌های وزیر نفت و مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت ملی نفت ایران گفت: در ماه‌های گذشته، شرکت با چالش‌های گسترده‌ای روبه‌رو بوده است، اما با حمایت مدیران ارشد صنعت نفت و تلاش مدیران، کارشناسان و کارکنان شرکت، این مجموعه توانسته است مأموریت‌های خود را با جدیت دنبال کند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس تأکید کرد: دستاوردهای حوزه تولید، توسعه، حفاری و بازسازی، حاصل عزم و تلاش کارکنانی است که در شرایط دشوار، مسئولیت‌های خود را با جدیت دنبال کرده‌اند و همچنان برای حفظ تولید، توسعه میدان مشترک پارس جنوبی و انجام مأموریت‌های محوله در صنعت نفت پای کار هستند.

کد مطلب 2855044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =