نصب بیش از ۵ هزار بخاری پربازده در مناطق سردسیر گیلان

نصب بیش از ۵ هزار دستگاه بخاری پربازده در مناطق سردسیر استان گیلان سبب صرفه‌جویی سالانه بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز طبیعی گاز طبیعی شده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، احمد دانائی، مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اشاره به اجرای طرح بخاری‌های پربازده همسو با سیاست‌های کلان کشور و حمایت شرکت بازرگانی گاز ایران، بیان کرد: این طرح با هدف مدیریت هوشمندانه مصرف گاز در بخش خانگی و افزایش پایداری شبکه گازرسانی در فصول سرد سال طراحی شده است.

وی با تأکید بر رایگان‌بودن این طرح، اولویت توزیع و نصب بخاری‌های پربازده را خانواده‌های زیر پوشش کمیته امداد امام‌خمینی‌ (ره) و سازمان بهزیستی دانست و افزود: افزون‌بر بهینه‌سازی مصرف، حمایت از گروه‌های کم‌برخوردار با ارائه تجهیزات گرمایشی ایمن، از اهداف اصلی این اقدام است.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اشاره به جزئیات فنی و آماری این طرح گفت: در گام نخست ۱۰ هزار دستگاه بخاری در ۹ شهر سردسیر استان، ازجمله جیرنده، بره‌سر، دیلمان و حویق هدف‌گذاری شده است که تاکنون با نصب ۵ هزار و ۴۷۰ دستگاه به‌ازای هر بخاری ۴۶۶ مترمکعب صرفه‌جویی سالانه محقق شده است.

دانائی یادآور شد: با تکمیل کامل گام نخست طرح و جایگزینی ۱۰ هزار بخاری، میزان صرفه‌جویی سالانه گاز در استان به ۴ میلیون و ۶۶۰ هزار مترمکعب خواهد رسید که تأثیری بسزا در استمرار پایداری جریان گاز در شبکه سراسری خواهد داشت.

کد مطلب 3043099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =