مجلس مسیر اجرای طرح‌های مدیریت مصرف انرژی را هموار می‌کند

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش نمایندگان برای پیگیری طرح‌های مختلف به‌منظور فراهم کردن زمینه اصلاح اقتصاد انرژی و کاهش مصرف گاز طبیعی بر ضرورت اصلاح سازوکارهای اقتصادی بخش انرژی و بهره‌گیری از توانمندی بانوان متخصص تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، زینب قیصری امروز (دوشنبه، ۲۷ مهر) در نشست پویش «مهربانو، سفیران انرژی» با اشاره به اقدام‌های تقنینی برای مدیریت مصرف انرژی بیان کرد: در مجلس تلاش کرده‌ایم با پیگیری طرح‌های مختلف، زمینه اصلاح اقتصاد انرژی و کاهش مصرف منابع، به‌ویژه گاز طبیعی را فراهم کنیم.

وی با اشاره به طرح ایجاد نهاد مستقل تنظیم‌گر بخش برق کشور افزود: اصلاح اقتصاد صنعت برق می‌تواند زمینه تنوع‌بخشی به سبد تولید برق و استفاده از منابع و نیروگاه‌های متنوع را فراهم کند. در چنین شرایطی، وابستگی به گاز طبیعی کاهش می‌یابد و مدیریت مصرف این منبع ارزشمند از طریق اصلاح سازوکارهای اقتصادی ممکن‌تر می‌شود.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع تنظیم‌گری در بخش پتروشیمی تصریح کرد: با توجه به اینکه گاز طبیعی به‌عنوان خوراک و سوخت در صنعت پتروشیمی استفاده می‌شود، ایجاد سازوکارهای تنظیم‌گری مؤثر می‌تواند به افزایش بهره‌وری و استفاده بهینه از منابع کمک کند.

قیصری یادآور شد: اصلاح ساختارهای اقتصادی بخش انرژی در کنار اقدام‌های فرهنگی و مشارکت عمومی، می‌تواند زمینه مدیریت پایدار مصرف و استفاده کارآمدتر از منابع کشور را فراهم آورد.

ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در صنعت نفت

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای جایگاه بانوان در سطوح مدیریتی و تصمیم‌گیری صنعت نفت بیان کرد: یکی از مصادیق بهره‌وری و استفاده بهینه از ظرفیت‌های کشور، فراهم‌کردن زمینه نقش‌آفرینی بانوان توانمند در مسئولیت‌های تخصصی و مدیریتی است.

نماینده تهران در مجلس با اشاره به انتصاب بانوان در هیئت‌مدیره شرکت‌ها افزود: ۱۵ نفر از بانوان در هیئت‌مدیره شرکت‌ها منصوب شده‌اند که این اقدام می‌تواند زمینه استفاده بیشتر از توانمندی‌های آنان را فراهم کند. ضروری است این روند ادامه یابد و فرصت‌های بیشتری برای حضور مؤثر بانوان در سطوح مختلف مدیریتی ایجاد شود.

قیصری با اشاره به توانمندی‌های علمی، فنی و مهندسی زنان فعال در صنعت نفت تصریح کرد: بانوان این صنعت در حوزه‌های تخصصی، پژوهشی و فناوری ظرفیت‌های قابل توجهی دارند. معرفی دستاوردهای آنان و فراهم‌کردن فرصت مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها می‌تواند به توسعه نوآوری، تقویت سرمایه انسانی و افزایش بهره‌وری کمک کند.

وی  تأکید کرد: بهینه‌سازی مصرف انرژی تنها به اصلاح رفتار مصرف‌کنندگان محدود نمی‌شود، بلکه اصلاح ساختارهای اقتصادی، توسعه فناوری، مدیریت کارآمد منابع و استفاده از ظرفیت سرمایه انسانی متخصص نیز از الزام‌های آن است. هم‌افزایی این اقدام‌ها می‌تواند به مدیریت مصرف انرژی و صیانت از منابع ملی منجر شود.

کد مطلب 3090515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =