به گزارش شانا به نقل از شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری، سید محسن دهبانپور در حاشیه بازدید از بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به بومیسازی تجهیزات در سال ۱۴۰۳ گفت: با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای داخلی، موفق به ساخت و داخلیسازی ۲۴۵۰ قطعه از تجهیزات و ماشینآلات صنعتی شدیم که این اقدام سبب صرفهجویی بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال شده است.
وی همچنین بر حمایت از تولید داخلی تأکید کرد و افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ با هدف تقویت بخش خصوصی و رفع چالشهای موجود، همکاری گستردهای با شرکتهای دانشبنیان آغاز کردهایم. در این راستا، قطعاتی نظیر انواع قطعات توربین، پمپهای صنعتی، کمپرسورهای گازی، شیلنگهای فشار قوی، قطعات انواع ولوها و تجهیزات الکترونیکی تولید شدهاند.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری بیان کرد: این رویکرد بهمنظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به منابع خارجی ادامه خواهد داشت.
نظر شما