نقش راهبردی توسعه ارتباطات در پایداری عملیات صنعت انتقال نفت

مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از نقش راهبردی توسعه ارتباطات در پایداری عملیات صنعت انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی با انجام اقدام‌های افزایش پایداری شبکه، تسهیل ارتباطات مخابراتی و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی متناسب خبر داد و بیان کرد: اقدم‌های انجام‌شده در حوزه مدیریت مخابرات با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی متناسب با توسعه خطوط انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در حال اجراست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، احمد بهفرد در حاشیه برگزاری بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، مهم‌ترین اقدام‌ها و دستاوردهای این مدیریت از ابتدای دولت چهاردهم را تشریح کرد و با اشاره به نقش راهبردی توسعه ارتباطات در پایداری عملیات صنعت نفت گفت: ازجمله اقدام‌های شاخص در این دوره می‌توان به طراحی زیرساخت مخابرات و شبکه ارتباط رادیویی خط لوله پارس در مسیری به طول ۴۰۰ کیلومتر، برقراری ارتباط فیبر نوری میان شرکت انتقال گاز و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در تبریز، همچنین اتصال شبکه نورونتای شرکت مخابرات ایران به این شرکت اشاره کرد.

وی افزود: ایجاد پایگاه داده اطلاعات تجهیزات و دکل‌های مخابراتی، آغاز طراحی داشبورد مدیریتی و تأمین ارتباطات ساختمان مرکزی چهاردهم شرکت ملی نفت ایران از دیگر اقدام‌های کلیدی این مدیریت طی این دولت بوده است.

مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: در حوزه تقویت ارتباطات منطقه‌ای و بین‌شهری نیز پروژه‌هایی مانند طراحی مسیر ارتباط پدافندی بین تهران و سایر نقاط کشور با دور زدن منطقه انرژی ری، فراهم‌سازی امکان استفاده شرکت مخابرات خوزستان از ایستگاه مخابراتی هفتگل و افزایش ظرفیت ارتباطی مراکز مهم عملیاتی انجام شده است.

بهفرد به ایجاد زیرساخت شبکه کابلی و نصب مراکز تلفن جدید در ساختمان گزینش مرکزی و مدیریت بازرگانی شرکت نیز اشاره کرد و گفت: نصب سیستم پی‌سی‌ام (PCM) در ساختمان حسابرسی نفت و انتقال ۳۰ خط تلفن از دیگر اقدام‌های مهم مدیریت مخابرات بوده است.

وی راه‌اندازی سیستم گویای خدمات و تسهیلات رفاهی کارکنان صنعت نفت را نیز از موارد توسعه ارتباطات مخابراتی تسهیل‌گر دانست و گفت: نصب مرکز تلفن جدید در پارک فناوری و نوآوری منطقه انرژی ری با ظرفیت ۱۰۰۰ شماره SIP و ۱۸۴ شماره آنالوگ از مهم‌ترین اقدام‌های زیرساختی در تسریع ارتباطات مخابراتی به‌شمار می‌روند.

مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ضمن تشریح ارائه طرح افزایش ظرفیت مراکز تلفن شرکت‌های پالایش نفت کرمانشاه، تبریز و شیراز گفت: همکاری در جابه‌جایی مراکز تلفن و تجهیزات مخابراتی منطقه جدید خلیج‌فارس که همزمان با افزایش ظرفیت خطوط تلفن آنالوگ در مراکز انتقال نفت مهرآران، قطب‌آباد و این منطقه در طی این دولت انجام شد ازجمله اقدام‌هایی بود که با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در دستور کار قرار گرفت.

بهفرد به برقراری ارتباط مستقیم بین ساختمان بهشتی و ساختمان میرداماد شرکت پالایش نفت تهران نیز اشاره و تأکید کرد: اقدم‌های انجام‌شده در حوزه مدیریت مخابرات همسو با افزایش پایداری شبکه مخابراتی، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی متناسب با توسعه خطوط انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی با الزام‌های فناوری روز در حال اجراست.

کد خبر 658428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =