رکوردشکنی در توسعه فیبر نوری در طرح‌های توسعه‌ای گاز

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اعلام کرد: طراحی و اجرای حدود ۴ هزار کیلومتر شبکه مخابراتی و فیبر نوری طی یک سال گذشته، رکوردی بی‌سابقه در تاریخ فعالیت این شرکت به‌شمار می‌رود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، بهنام میرزایی دوشنبه (۲۹ اردیبهشت) در دیدار با همکاران طرح‌های مخابرات و دیسپچینگ و خطوط لوله هفتم و یازدهم سراسری گاز این شرکت، با بررسی روند اجرای پروژه‌ها، خواستار توجه بیشتر در تحویل باکیفیت و کامل و جامع پروژه‌های اولویت‌دار به بهره‌بردار شد.

وی با اشاره به اهمیت مدیریت زمان و کیفیت در اجرای پروژه‌ها، تصریح کرد: پیگیری مستمر و تمرکز بر این متغیرها باید در اولویت فعالیت‌ طرح‌های شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران قرار گیرد. این مجموعه دوران پرکاری را می‌گذارند و در یک سال اخیر، همکاران طرح مخابرات و دیسپچینگ حدود ۴ هزار کیلومتر شبکه مخابرات و فیبر نوری در دست طراحی و اجرا داشته‌اند، که رکوردی بی‌سابقه در دوران حیات شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به شمار می‌آید.

شبکه‌سازی نوین برای صنعت گاز

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به مزیت‌های اجرای شبکه مخابرات، فیبرنوری و اسکادا با تکیه بر تازه‌ترین فناوری‌های روز اشاره کرد و افزود: تأثیر فیبر نوری در انتقال ایمن اطلاعات شبکه گاز کشور به مرکز دیسپچینگ نمایان می‌شود، جایی‌ که راهبران اتاق فرمان صنعت گاز می‌توانند با پایش برخط وضعیت خطوط، بهترین تصمیم را برای مدیریت بهینه شبکه اتخاذ کنند.

میرزایی با تأکید بر اینکه تکمیل پروژه‌های این طرح به صورت مستمر از سوی بهره‌برداران پیگیری می‌شود، گفت: تکمیل خطوط ششم، هفتم و هشتم سراسری گاز، دوم آذربایجان، دهگلان - میاندوآب، عسلویه - تهران (مایکروویو)، و دیسپچینگ ملی گاز ایران با حساسیت بالا، از سوی ذی‌نفعان در حال پیگیری است.

وی طرح خطوط لوله هفتم و یازدهم سراسری گاز را یکی از مجموعه‌های پرافتخار شرکت خواند و اظهار کرد: این طرح مجموعه‌ای منسجم، همدل و حرفه‌ای است که اکنون پروژه خط لوله گاز نهبندان - سربیشه را در مرحله تجهیز کارگاه دارد تا رویای دیرین معماران صنعت نخست کشور برای تکمیل رینگ شرقی شبکه گاز ایران را محقق کند.

گام بلند برای گازرسانی به جنوب شرق

سرپرست شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از ابلاغ پروژه خط تقویت کریدور مرکز به طول ۲۰۰ کیلومتر در طرح خطوط لوله هفتم و یازدهم سراسری گاز خبر داد و درباره اهمیت پروژه‌ خط تغذیه کنارک که به‌زودی بهره‌برداری می‌شود، بیان کرد: رساندن گاز به شهر و نیروگاه کنارک یکی از اهداف اصلی این پروژه است.

میرزایی درباره خط لوله گاز پالیزان - پسکوه - سوران - زابلی که به‌زودی تزریق گاز می‌شود، یادآور شد: با بهره‌برداری از این پروژه، صنایع و مصارف مسکونی این منطقه از نعمت گاز برخوردار می‌شوند.

کد خبر 659177

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =