۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
  • کد خبر: 661770
بهره‌برداری از نخستین طرح هوشمندسازی شبکه گاز

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران از بهره‌برداری طرح هوشمندسازی شبکه گاز خراسان رضوی با نصب ۲۲ حسگر در ۱۱۴ نقطه کلیدی استان، با هدف پایش دقیق و بهره‌برداری هوشمند از زیرساخت‌های گاز خبر داد و گفت: این پروژه گامی مهم در ارتقای مدیریت عملیاتی، افزایش پایداری شبکه و تحول دیجیتال در صنعت گاز کشور است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی چهارشنبه (اول مرداد) در آیین رسمی افتتاح پروژه هوشمندسازی شبکه گاز خراسان رضوی با اشاره به اهمیت این طرح گفت: زمانی که موضوع هوشمندسازی شبکه گاز استان مطرح شد، از نظر فنی و مدیریتی بسیار حائز اهمیت بود. در قالب این طرح، ۲۲ حسگر در ۱۱۴ نقطه کلیدی استان نصب شده‌ که امکان پایش دقیق را فراهم کرده‌ است.

وی افزود: این پروژه صرفاً یک اقدام فناورانه نیست، بلکه سبب ارتقاء کیفیت نقشه‌های GIS، جانمایی دقیق سنسورها، افزایش پایداری شبکه و بهبود مدیریت عملیاتی نیز شده‌ است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در هزینه‌ها گفت: به جای اعزام مکرر نیروی انسانی به محل، اطلاعات حیاتی از راه دور و از طریق مدل‌سازی هوشمند پایش می‌شود. اجرای این پروژه، گامی مؤثر در جهت بهره‌برداری هوشمند از زیرساخت‌های صنعت گاز به شمار می‌آید.

توکلی با بیان اینکه در صورت توسعه فازهای بعدی این پروژه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، می‌توان آن را به یک دستیار هوشمند برای تصمیم‌سازی دقیق‌تر تبدیل کرد، گفت: اجرای این طرح نیاز بهره‌برداران به حضور در کانال‌های مانیتورینگ را برطرف می‌کند و نقطه‌ای امیدبخش در مسیر تحول زیرساخت‌های انرژی کشور به‌شمار می‌آید.

کد خبر 661770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =