استمرار تولید در جنوب مرهون اراده قوی کارکنان است

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در بازدید از مناطق عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با ابلاغ سلام و خداقوت وزیر نفت به کارکنان، از تلاش شبانه‌روزی و نقش حیاتی نیروهای انسانی در استمرار تولید در شرایط سخت قدردانی کرد و گفت: منطقه نفت‌خیز جنوب بزرگ‌ترین پیشران اقتصادی کشور است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، سید علی‌محمد موسوی چهارشنبه (۱۵ مرداد) با حضور در مناطق عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و بازدید از تأسیسات فرآیندی شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز کارون و مارون با ابلاغ سلام و خداقوت وزیر نفت به کارکنان، گفت: شما مردان خط اول تولید و قلب تپنده اقتصاد کشور هستید.

وی با تجلیل از تلاش شبانه‌روزی و ثمربخش نیروهای انسانی در تمامی سطوح شرکت، افزود: تلاش می‌کنم مسائل عملیاتی و دغدغه‌های پرسنلی را با جدیت به تهران منتقل کنم.

معاون وزیر نفت با اشاره به نقش حیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب در پایداری تولید و اقتصاد ملی، اظهار کرد: این منطقه بزرگ‌ترین پیشران اقتصادی کشور است و استمرار تولید در شرایط سخت آب‌وهوایی و اقلیمی، تنها با عزم و اراده سرمایه‌های انسانی کشور ممکن شده است.

آبادانی ایران با استفاده بهینه از ذخایر نفت

ابراهیم پیرامون، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با قدردانی از حضور دلگرم‌کننده معاون وزیر نفت با تشریح گستره عملیاتی این شرکت گفت: مناطق نفت‌خیز جنوب نقش کلیدی در تأمین انرژی، ارزآوری و پویایی اقتصاد کشور ایفا می‌کند و توسعه این صنعت با هدف استفاده بهینه و به‌موقع از ذخایر ارزشمند نفت و گاز، ضرورتی بنیادین برای آبادانی ایران است.

وی توسعه را نیازمند سرمایه‌گذاری هم‌زمان در بخش‌های سطح‌الارض و تحت‌الارض دانست و افزود: هر برنامه توسعه‌ای، نیازمند حداقل ده سال تلاش مستمر و منسجم است؛ در دولت چهاردهم بخشی از مباحث و چالش‌های درون‌سازمانی برای سرمایه‌گذاری برطرف شده و مسیر برای جذب سرمایه و توسعه‌های میدان‌های نفت و گاز فراهم‌تر از گذشته است.

تحقق افزایش تولید نفت در نفت و گاز کارون

حسن شهروئی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون نیز در این بازدید، با اشاره به ظرفیت‌های این شرکت گفت: طی یک‌سال گذشته با تلاش و جدیت نیروی انسانی بخش مهمی از برنامه افزایش تولید مناطق نفت‌خیز از سوی شرکت کارون محقق شده و حدود نصابی جدید در تولید این شرکت حاصل شد . 

حفظ توان نیروهای عملیاتی با رفع مشکلات معیشتی

قباد ناصری، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، در این بازدید گزارشی از فرآیندهای جاری، فعالیت‌های بهینه‌سازی تأسیسات و پروژه‌های فعال در بخش عملیات شرکت ارائه داد و با اشاره به تلاش‌های کارکنان به‌عنوان سربازان بی‌ادعای خط مقدم تولید، بر رفع چالش‌های مربوط به سقف حقوق و مشکلات معیشتی به‌عنوان مهم‌ترین موانع حفظ انگیزه و توان نیروهای عملیاتی تأکید کرد.

وی اولویت این شرکت را کاهش گازسوزی عنوان کرد و  افزود: با اجرای طرح‌های هدفمند مناطق نفت‌خیزجنوب، تا پایان سال ۱۴۰۶ گازسوزی در این شرکت به کمتر از ۵ درصد کاهش می‌یابد.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در بخش پایانی این بازدید با حضور در حوزه عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون، از تاسیسات مجتمع صنعتی کوپال بازدید کردند.

کد خبر 662371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =