تعمیر کابل فیبر نوری دریایی مسیر خارک به سکوی سروش

سرپرست واحد تعمیرات زیر آب منطقه خارک اظهار کرد: تیم‌ تعمیرات زیرآب شرکت نفت فلات قاره ایران با همکاری واحد ICT منطقه و شرکت ارتباطات زیرساخت استان بوشهر دو نقطه از محل قطع‌شده کابل فیبر نوری سکوی سروش را شناسایی و پس از انتقال به عرشه کشتی، تعمیر و بازیابی کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، وحید کوه‌کن با اشاره به تعمیر کابل فیبر نوری دریایی مسیر خارک به سکوی سروش گفت: به دنبال آسیب دیدن کابل فیبر نوری دریایی (GBI) در عمق ۴۵ متری خلیج‌فارس بر اثر برخورد لنگر کشتی، تیم غواصی شرکت نفت فلات قاره ایران منطقه خارک با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی با تیم‌های تعمیراتی در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۲ مرداد موفق به شناسایی نقاط آسیب‌دیده و تعمیر کابل فیبر نوری شدند.

وی افزود: به علت مدفون بودن کابل در بستر دریا عملیات بیرون آوردن آن با استفاده از تجهیزات تخصصی از جمله lifting bag و عملیات شناوری آغاز شد که به شناسایی و علامت‌گذاری نخستین نقطه آسیب‌دیده انجامید که با توجه به قطع کامل فیبرنوری، جست‌وجو در شعاع تقریبی یک کیلومتری و در عمق ۴۵ متری انجام و در کوتاه‌ترین زمان ممکن (یک روز) محل قطعی آسیب‌دیده شناسایی و علامت‌گذاری شد و با استقرار کارشناسان شرکت زیرساخت روی کشتی، کابل‌ها تعمیر و پس از اتصال به روش مفصل‌گذاری عایق و ترمیم شد.

سرپرست واحد تعمیرات زیر آب منطقه خارک در تشریح اقدام‌های انجام‌شده و عملیات پیچیده غواصی افزود: طبق استانداردهای بین‌المللی به‌دلیل حساسیت و شکنندگی فیبر نوری، استفاده از کشتی‌های تخصصی تعمیر کابل (DP)، مجهز به وسایل  پیشرفته کنترل از راه دور (ROV) و تجهیزات حمل کابل برای مکان‌یابی و تعمیر بخش‌های آسیب‌دیده مستقر می‌شوند که این عملیات پیچیده و پرهزینه است. شناورهای DP دارای قابلیت حفظ موقعیت در مقابل جریان‌های شدید آب هستند، اما عملیات تیم غواصی شرکت نفت فلات قاره با استفاده از امکانات موجود و حفظ شناور به‌صورت  GPS دستی و مهار با لنگر کشتی انجام شد که این روش تنها با مهارت و تجربه بالای تیم غواصی امکان‌پذیر بود و صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها به همراه داشت.

کوه‌کن با بیان اینکه در بررسی‌ها مشخص شد دو نقطه از فیبر نوری دچار آسیب شده است، اولی در فاصله تقریبی ۲۰۰ متر در سمت شرق مسیر اصلی و دومی در فاصله حدود ۲۴۰ متر در سمت غرب همان مسیر قرار داشت، بیان کرد: این عملیات نمونه‌ای از همکاری مشترک تیم‌های غواصی و تعمیراتی با به‌کارگیری راهکارهای هوشمندانه در شرایط عملیاتی دشوار است.

محسن بهادری، سرپرست واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات منطقه هم گفت: بستر ارتباطی سکوهای ابوذر و فروزان اکنون از طریق رادیویی برقرار است که به‌دلیل فاصله ۷۵ کیلومتری، فیدینگ رادیویی و دیگر محدودیت‌ها گاهی این ارتباط غیرپایدار است، به همین دلیل واحد ICT با مجوز مدیریت منطقه، هماهنگی لازم را برای استقرار تیم تعمیرات شرکت ارتباطات زیرساخت استان بوشهر با همکاری واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات سکوی سروش انجام داد.

کد خبر 662896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =