حفر و تکمیل ۶۷ حلقه چاه نفت و گاز در نیمه نخست امسال

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از حفر و تکمیل ۶۷ حلقه چاه نفت و گاز در نیمه نخست امسال در مناطق نفت‌خیز خشکی و دریایی کشور خبر داد و گفت: این مقدار نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش ۴۵ درصدی داشته است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، حمیدرضا شفیعی مکوند با بیان اینکه از  ۶۷ حلقه چاه نفت و گاز  حفر و تکمیل شده در نیمه نخست امسال در مناطق نفت‌خیز خشکی و دریایی کشور ۱۶ حلقه «توسعه‌ای/ توصیفی» و ۵۱ حلقه «تعمیری - تکمیلی» بوده است، بیان کرد: تعداد چاه‌های حفرشده در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۱ حلقه افزایش یافته است. 

وی تصریح کرد: در این مدت مجموع متراژ حفاری به ۶۳ هزار و ۳۷ متر رسید که حدود ۸ هزار متر بیشتر از عملکرد دوره مشابه پارسال است. 

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۸ دستگاه حفاری در موقعیت‌های عملیاتی در حال جابه‌جایی است، گفت: ۶۴ دستگاه حفاری از مجموع ۷۴ دکل ناوگان حفاری شرکت، در استان‌های نفت‌خیز کشور مستقرند و در چرخه عملیات قرار دارند.

کد خبر 664663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =