به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، محمد جعفر قائمپناه شامگاه چهارشنبه (هفتم آبان) در سفر به استان خوزستان با حضور در شبکه استانی خوزستان اظهار کرد: آبادی خوزستان را آبادی ایران میدانم. نخستین ظرفیت این استان نیروی انسانی است که نباید در جهت حذف یکدیگر تلاش کنند.
وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و اثر آن بر آلودگی هوا افزود: ۴۰ درصد امسال بارندگی ما کاهش یافته است، در ترکیه و عراق نیز همین موضوع وجود دارد، البته بخشی از آلودگی مربوط به هوا انسانساز است.
معاون اجرایی رئیسجمهوری با اشاره به برنامه کنترل گازهای همراه نفت از سوی دولت چهاردهم تصریح کرد: وزارت نفت این امر را بهعنوان یکی از برنامههای اصلی خود در دستور کار دارد. یکی از عوامل اصلی آلودگی هوا مشعلهای نفتی است. ما قصد مهار این امر را داریم تا بهواسطه آن تولید ثروت کنیم و مانع آلودگی هوا و آسیب به مردم شویم.
نظر شما