کرملین: انرژی روسیه در بازارهای جهانی رقابتی هستند

سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که انرژی روسیه کالایی رقابتی و راهبردی است و تصمیم درباره خرید آن با شریکان تجاری خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دیمیتری پسکوف در جمع خبرنگاران اعلام کرد که روسیه انرژی با کیفیت بالا و قیمت مناسب عرضه می‌کند و شرکای تجاری این کشور پس از اعمال تحریم‌های ایالات متحده علیه شرکت‌های بزرگ نفتی روسیه، خود درباره ادامه خرید تصمیم خواهند گرفت.

وی افزود: هر کشوری علاقه دارد کالاهای راهبردی مانند منابع انرژی را با کیفیت بالاتر، در مقادیر بیشتر و با قیمت پایین‌تر خریداری کند. در این زمینه منابع انرژی روسیه در بازارهای جهانی بسیار رقابتی هستند.

سخنگوی دولت روسیه، در پاسخ به پرسشی درباره هند و چین، دو خریدار اصلی نفت روسیه، تأکید کرد: ما کالای رقابتی و جذاب خود را عرضه می‌کنیم، این کالا برای بسیاری از کشورها معنای راهبردی دارد.

دور تازه تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های روسنفت و لوک‌اویل، دومین تولیدکننده بزرگ نفت روسیه، موجب شده است که لوک‌اویل اعلام کند دارایی‌های خارجی خود را واگذار خواهد کرد.

این تحریم‌ها در پی بن‌بست در مذاکرات صلح اوکراین اعمال شده‌اند و به گفته تحلیلگران، بخشی از تلاش واشینگتن برای فشار بر مسکو به‌منظور پذیرش آتش‌بس به‌شمار می‌آیند

منابع صنعتی اعلام کرده‌اند که شرکت‌های بزرگ نفتی دولتی چین خرید نفت خام روسیه را به‌طور موقت متوقف کرده‌اند، همچنین انتظار می‌رود پالایشگاه‌های هندی واردات بشکه‌های نفتی روسیه را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهند.

در همین حال، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، اعلام کرد که مسکو هرگز در برابر فشار واشینگتن یا هیچ قدرت خارجی دیگری تسلیم نخواهد شد.

وی تحریم‌های غرب را اقدامی غیردوستانه توصیف کرد و گفت: این تحریم‌ها عواقب خاصی خواهند داشت، اما تأثیری قابل‌توجه بر رفاه اقتصادی ما نخواهند گذاشت، بخش انرژی روسیه احساس اطمینان می‌کند.

کد مطلب 681549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =