تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین سهمیه‌ای گرفته نشد

سخنگوی دولت با اعلام اینکه هیچ تصمیمی برای تغییر قیمت بنزین، چه سهمیه‌ای (۱۵۰۰ تومان) و چه آزاد (۳۰۰۰ تومان)، اتخاذ نشده است، تأکید کرد: به عبارت دیگر، بنزین سهمیه‌ای همچنان با همین نرخ‌ها عرضه می‌شود.

به گزارش شانا، فاطمه مهاجرانی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ آبان) در پاسخ به پرسشی در خصوص اخبار مربوط به افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: دولت هیچ قصدی برای تغییر قیمت بنزین سهمیه‌ای چه ۱۵۰۰ و چه ۳۰۰۰ تومان ندارد. به عبارت دیگر بنزینی که به‌عنوان سهمیه برای افراد در نظر گرفته شده همچنان با همین قیمت‌ها عرضه می‌شود. 

وی تصریح کرد: هم‌اکنون روزانه چند میلیون دلار بنزین وارد می‌کنیم، بنابراین ضروری است که همسو با ساماندهی منابع ارزی مرتبط با بنزین و با هدف بهبود معیشت مردم، توسعه صنعت، ایجاد زیرساخت‌ها و ارتقای وضعیت اقتصادی کشور اقدام‌هایی انجام شود.

کد مطلب 695101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =