گام عملیاتی برای حداکثر پایداری خطوط گاز جنوب کشور

مدیر منطقه ۶ عملیات انتقال گاز با تأکید بر ضرورت حفظ حداکثر پایداری انتقال گاز در مسیرهای جنوب کشور اعلام کرد: عملیات پیگرانی ۲۵۵ کیلومتری خطوط لوله با مشارکت مراکز بهره‌برداری ایرانشهر، کرمان و سیرجان به‌صورت هم‌زمان انجام شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت انتقال گاز ایران، حمیدرضا بنی‌اسدی درباره این عملیات گفت: پیگرانی ۱۰۴ کیلومتر از خط ۲۰ اینچ ایرانشهر - پالیزان، ۴۲ کیلومتر از خط ۱۶ اینچ پالیزان - خاش، ۶۰ کیلومتر از خط ۱۰ اینچ راور و ۴۷ کیلومتر از خط هشت اینچ کیسکان - لاله‌زار ازجمله این عملیات‌ها است.

وی ادامه داد: در این عملیات‌ها، تیم‌های فنی با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین پیگرانی و رعایت کامل الزام‌های ایمنی، اقدام به ارزیابی درونی خطوط، شناسایی نقاط مستعد خوردگی و اطمینان از سلامت مکانیکی لوله‌ها کردند تا انتقال گاز در مسیرهای کلیدی جنوب کشور با حداکثر پایداری و اطمینان ادامه یابد.

مدیر منطقه ۶ عملیات انتقال گاز با اشاره به اینکه این خطوط نقش حیاتی در تأمین گاز پایدار شهرها و صنایع عمده مناطق یادشده دارند، بیان کرد: اجرای دقیق و هم‌زمان این مأموریت‌ها، جلوه‌ای از توانمندی فنی، هماهنگی عملیاتی و روحیه جهادی کارکنان منطقه ۶ عملیات انتقال گاز است که در مسیر صیانت از سرمایه‌های ملی و استمرار جریان پایدار انرژی گام برمی‌دارند.

کد مطلب 716970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =