اهمیت راهبردی فرآورش آزادگان جنوبی در افزایش تولید

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت گفت: تکمیل دومین ردیف واحد فرآورش مرکزی میدان مشترک آزادگان جنوبی پس از چند سال، نخستین طرح بزرگ افزایش تولید نفت پس از سال ۱۳۹۵ است و اهمیت راهبردی بالایی برای صنعت نفت کشور دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، نصرالله زارعی امروز (پنجشنبه، چهارم دی) در آیین افتتاح و راه‌اندازی دومین ردیف واحد فرآورش مرکزی میدان مشترک آزادگان جنوبی (CTEP) به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد فرآورش نفت و گاز کشور، با اشاره به سابقه ۲۵ ساله شرکت مهندسی و توسعه نفت در اجرای پروژه‌های کلان صنعت نفت، اظهار کرد: این شرکت مفتخر است یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های توسعه بالادستی کشور را به مراحل پایانی رسانده و به بهره‌برداری برساند؛ پروژه‌ای که تکمیل آن پس از چند سال، اتفاقی مهم در افزایش تولید نفت به‌شمار می‌آید.

وی با اشاره به اهمیت این طرح افزود: پس از سال ۱۳۹۵، این نخستین پروژه بزرگ صنعت نفت در حوزه افزایش تولید است و تحقق یک مگاپروژه یا ابرپروژه در این مقطع زمانی، اهمیت راهبردی بالایی برای صنعت نفت کشور دارد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت با بیان اینکه در این طرح برای نخستین‌بار بومی‌سازی ساخت لوله‌های غیر فلزی در دستور کار شرکت مهندسی و توسعه نفت قرار گرفت و خوشبختانه این موضوع اکنون وارد مرحله ساخت شده است، بیان کرد: همچنین تجهیزات اصلی این واحد تخصصی، ازجمله نمک‌زداها  و کوره‌ها در اهواز ساخته شده‌اند.

زارعی با اشاره به برنامه‌های پیش‌رو اعلام کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، افزایش تولید یک میلیون بشکه‌ای نفت هدف‌گذاری شده و منطقه غرب کارون به کانون توسعه صنعت نفت در پنج سال آینده تبدیل می‌شود. توسعه در این منطقه با قدرت ادامه خواهد یافت.

کد مطلب 1225272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =