به گزارش شانا، نقی کمالی ضمن دعوت از مشترکان بخش خانگی به رعایت الگوی مصرف، افزود: بنا بر الگوی مصرف تعیین شده، بخش خانگی استان اردبیل به دلیل کوهستانی و سردسیر بودن منطقه، در پنچ ماه پایانی سال که هم اکنون بخشی از آن سپری شده است، مجاز به مصرف روزانه 10 مترمکعب و ماهانه 300 متر مکعب گازطبیعی خواهد بود.
وی با بیان این که هر قدر مصرف گاز طبیعی مشترکان از دایره و دامنه الگوی مصرف تعیین شده فراتر رود، یارانه پرداختی به آنها نیز کاهش خواهد یافت و مشترکان این بخش را به توجه هرچه بیشتر به این نکته جلب و از انها دعوت کرد با مصرف منطقی و بهینه منطابق با الگو، ضمن مساعدت این شرکت برای ارائه خدمت، این امکان را برای دیگر هموطنان(به ویژه مشترکان واقع در نقاط انتهای خطوط انتقال) فراهم آورند تا آنها نیز از این موهبت به نحو مطلوب بهره مند شوند.
مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل یادآور شد: قیمت تمام شده این حامل انرژی ارزشمند (گاز طبیعی) به ازای هر متر مکعب 690 ریال است که این مبلغ به صورت غیر مستقیم به مصرف کنندگان پرداخت می شود؛ بنا بر این مشترکانی که بر اساس الگوی تعیین شده، گاز مصرف کنند، سهم بیشتری از این یارانه به آنان اختصاص خواهد یافت.
نقی کمالی خانوارهای بهره مند از گاز طبیعی را به منظور کاهش هزینه و استفاده بیشتر از یارانه، به استفاده بهینه و صرفه جویی در مصرف گاز فراخواند.
وی با بیان این که در فروردین تا دی ماه سال گذشته بیش از 720 میلیون متر مکعب گاز طبیعی مصرف شد، تصریح کرد: امسال این میزان مصرف در مدت مشابه با 34 میلیون متر مکعب به 686 میلیون متر مکعب رسیده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل با بیان این که آب و هوای زمستان امسال، قابل قیاس با زمستان سال پیش نسیت، گفت: با وجود این اختلاف آشکار آب و هوایی، مشارکت و همراهی مردم در مصرف منطقی و استفاده بهینه گاز با تغییر نگرش هایی که در این مقوله ایجاد شده است، نباید از نظر دور بماند.
کمالی با قدردانی از عموم مشترکان به ویژه مشترکان بخش خانگی، آنان را به ادامه مصرف صحیح انرزی با هدف صیانت از آن و انتقال به نسل آینده فراخواند.
نظر شما