راه‌اندازی رسمی خط تولید رشته‌های تکمیلی چاه‌های گازی با حضور وزیر نفت

شانا _ گروه نفت: مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی از تولید انبوه رشته‌های تکمیلی و تجهیزات درون چاهی برای چاه‌های گازی، برای نخستین بار در کشور خبرداد و گفت: خط تولید این محصول استراتژیک به زودی با حضور وزیر نفت راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی، مهدی فکور افزود: ساخت رشته‌های تکمیلی درون‌چاهی برای چاه‌های دارای گاز ترش، پس از تکمیل مراحل مهندسی، طراحی، ساخت و تولید آزمایشگاهی، برای نخستین بار در کشور به مرحله تولید انبوه رسید.

وی، دستیابی به توان تولید تجاری تجهیزات درون چاهی در کشور را افتخار و دستاوردی بزرگ برای صنعت نفت و نیروهای توانمند آن خواند و اظهار داشت: این موفقیت که با سخت‌کوشی نیروهای داخلی به ثمر نشسته است، حاصل کوشش چند ساله و اراده متخصصان ایرانی برای بی‌نتیجه کردن تحریم‌ها است.

به گفته عضو کمیته حمایت از تجهیزات ساخت داخل، این دستاورد موجب برطرف شدن نیاز صنعت نفت کشور به این نوع کالای ویژه است و هم‌اکنون تمامی قطعات رشته‌های تکمیلی چاه‌های دارای گاز ترش که در کشور تولید می‌شود در اختیار صنایع بالادستی نفت و گاز قرار می‌گیرد.

وی در باره تأمین مواد اولیه برای تولید قطعات رشته‌های تکمیلی و تجهیزات درون‌چاهی اظهار داشت: تولید تمامی مواد اولیه لازم برای ساخت این قطعات بومی شده است و هم‌اکنون برای اجرای همه مراحل مهندسی، طراحی، تأمین مواد اولیه، ساخت و آزمایش و نصب در چاه‌های نفتی و گازی به مرحله خودکفایی رسیده است.

فکور تصریح کرد: وزیر نفت به منظور بومی‌سازی تولید تجهیزات درون‌چاهی و رشته‌های تکمیلی، بخشنامه 14ماده‌ای صادر کرد که بر اساس آن منابع و سازندگان داخلی بررسی و وندورلیست سازندگان داخلی تهیه شد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران یادآور شد: بر اساس این بخشنامه و به دنبال تهیه وندورلیست، ساخت قطعات مختلف تجهیزات درون‌چاهی در دستور کار جدی قرار گرفت و تحریم‌ها فرصتی برای تجلی اراده سازندگان ایرانی شد.

کد مطلب 159502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =