هزینه های خوردگی معادل 5 درصد تولید ناخالص داخلی کشور است

هزینه های ناشی از نادیده گرفتن مقوله خوردگی، بالغ بر 5 درصد تولید ناخالص داخلی کشورها است.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی با اشاره به تصویب سند راهبردی مدیریت خوردگی توسط وزیرنفت به شانا گفت: بر اساس آخرین آمارهای بین المللی هزینه های ناشی از بی توجهی به مقوله خوردگی زیانهای جبران ناپذیری را به کشورها تحمیل می کند.

سیدعماد حسینی هدف کلان این سند را "کاهش خسارات و هزینه های جانی، مالی و زیست محیطی ناشی از خوردگی" اعلام و تصریح کرد: استراتژیهای ارتقای دانش، توانمندی کارکنان، بهبود فرآیندهای مهندسی و عملیاتی، بهبود فرآیندهای نظارت و ارزیابی، فعال سازی نظام حسابداری صنعتی هزینه های خوردگی، انجام  پژوهشهای مستمر و فناوریهای نوین برای اقدامهای پیشگیرانه و استفاده از تکنولوژی فن آوری اطلاعات (IT) در این سند منظور شده است.

وی ضمن بیان پیش بینیهای لازم برای استقرار این سند گفت: در رأس برنامه های این سند، تشکیل کمیته راهبری مدیریت خوردگی در سطح ستاد وزارت نفت، کمیته های اجرایی وابسته به آن در چهار شرکت اصلی و شرکتها و مدیریتهای تابعه برای راهبری عملیات استقرار نظام مدیریت خوردگی در صنعت پیش بینی شده است.

حسینی با اشاره به مسئولیت اجرایی این سند گفت: با توجه به ضرورت صیانت از داراییهای فیزیکی صنعت نفت و کاهش حوادث ناگوار ناشی از خوردگی، مسئولیت اجرایی شدن این سند در همه سطوح بر عهده مدیران ارشد و مسئولان ذیربط است و برای این منظور ضمن تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از مشاوران مجرب در این حوزه، اقدام اجرایی در نظر گرفته شده که در پایان هر فصل از سال برای ارائه گزارش یکپارچه به وزیر نفت به معاونت امور مهندسی ارسال می شود.

به گزارش شانا، سند "راهبردی مدیریت خوردگی" برای نخستین بار در تاریخ صنعت نفت با هدف صیانت از سرمایه های ملی، ارتقای سطوح بهره وری و کمینه سازی حوادث ناشی از خوردگی در انبوه تاسیسات و تجهیزات صنعت نفت در سراسر کشور تدوین شده است.

 

کد خبر 224768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =