۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۴
  • کد مطلب: 2256441
افزایش پایداری تأمین گاز در منطقه یک

مدیر منطقه یک عملیات انتقال گاز با اشاره به تغییر آرایش شبکه انتقال گاز در این گفت: این اقدام با هدف افزایش پایداری تأمین گاز در ماه‌های سرد سال و حصول حداکثری تولید و مصرف پایدار، با موفقیت پایان یافت.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، تورج رستمی گفت: عملیات تغییر خروجی ایستگاه کنترل فشار از خط لوله ۱۲ اینچ به خطوط ۶ و ۸ اینچ، مطابق برنامه زمان‌بندی تعمیرات پیشگیرانه و بدون قطع گاز مشترکان و مصارف عمده اجرا شد.

وی افزود: این اقدام با هدف تقویت فشار گاز برخی شهرهای استان خوزستان در فصل زمستان و تأمین پایدار خوراک گاز کارخانه سیمان و بهینه‌سازی عملکرد شبکه انتقال انجام شد. اجرای این پروژه به‌منظور صیانت از تولید حداکثری پالایشگاه‌های گاز و افزایش پایداری شبکه انتقال، پیش از آغاز فصل سرد سال برنامه‌ریزی و عملیاتی شد.

مدیر منطقه یک عملیات انتقال گاز ادامه داد: با اجرای این طرح، امکان بهره‌برداری از خط لوله جدید ۱۶ اینچ تقویتی و نیز ایمن‌سازی خط ۱۰ اینچ در این منطقه فراهم شد و ظرفیت عملیاتی شبکه ارتقا یافت.

کد مطلب 2256441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =