به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، علی سلیمانی با اشاره به اجرای بازرسیهای فنی گسترده بهمنظور پایش مستمر سلامت تأسیسات و تأمین ایمنی پایدار گازرسانی در این استان گفت: افزونبر نشتیابی خطوط تغذیه و شبکه گازرسانی، هزاران مورد بازرسی فنی و تست شبکه با هدف اطمینان از صحت عملکرد تأسیسات انجام شده است.
وی با اشاره به عملکرد واحد بازرسی فنی بیان کرد: در این بازه زمانی، بازرسی ۱۱ هزار و ۹۵۹ مورد اتصالات کنتور و رگولاتور، ۳۴۲ قلم اتصالات پلیاتیلن و ۳۵۲ عدد علمک کارگاهی ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام افزود: همچنین، کارشناسان این واحد با هدف اطمینان از انطباق مصالح با استانداردهای لازم، یکهزار و ۶۳۲ متر لوله فولادی و ۹ هزار و ۴۵۰ متر لوله پلیاتیلن را بهطور دقیق ارزیابی دقیق کردند.
سلیمانی با بیان اینکه پایش پروژههای عمرانی بهصورت مستمر در دستور کار قرار دارد، تأکید کرد: در حوزه بازرسی پوشش و اقلام الکتریکی نیز ۲ عملیات تخصصی برای حفاظت از خطوط انجام شده است.
وی گفت: بهمنظور تضمین پایداری شبکه، ۷ هزار و ۱۷۶ متر تست نیوماتیک شبکه پلیاتیلن با موفقیت اجرا شده است.
نظر شما