سرمایه گذاری 10 تریلیون دلاری در صنعت نفت تا سال 2040

عبدالله سالم البدری گفت: صنعت نفت دنیا تا سال 2040 میلادی به بیش از 10 تریلیون دلار سرمایه گذری برای تولید دو تریلیون بشکه نفت نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) امروز دوشنبه (دوم آذر ماه) در سومین اجلاس سران جی یی سی اف با بیان این که برای من حضور در ایران به عنوان یکی از اصلی ترین موسسان اوپک افتخار محسوب می شود، گفت: مجمع کشورهای صادر کننده گاز جی یی سی اف در یک دهه اخیر به خوبی توسعه یافته است، هم اکنون نیاز است همکاری و هماهنگی میان این مجمع و اوپک بیش از پیش افزایش یابد.

وی با بیان این که گاز عاملی ثبات بخش در جهان محسوب می شود، گفت: در دهه های آینده با توجه به افزایش جمعیت در دنیا تقاضا برای انرژی افزایش زیادی خواهد داشت.

البدری با اشاره به این که تا سه دهه آینده دنیا به سمت انرژی های نو خواهد رفت، گفت: تا سال 2040 سوختهای فسیلی 50 درصد از نیاز انرژی دنیا را همچنان تامین خواهند کرد.

دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) ادامه داد: برای تامین انرژی جهان با توجه به افزایش تغییرات اقلیمی جهان تا سال 2040 علاوه بر دو تریلیون بشکه نفت، دنیا به دو تریلیون متر مکعب گاز نیز نیاز دارد.

وی افزود: اوپک برای بررسی راهکارهای رسیدن به اهداف خود تا سال 2020، ماه آینده جلسه تشکیل می دهد.

کد خبر 250689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =