تاکید بر ضرورت تقویت و تحکیم مناسبات همه جانبه ایران و لوکزامبورگ

رئیس‌ جمهوری روابط جمهوری اسلامی ایران را با کشورهای اروپایی از جمله لوکزامبورگ سنتی و دوستانه دانست و بر تقویت و تحکیم مناسبات همه جانبه میان دوکشور تأکید کرد.

به گزارش شانا ، دکتر حسن روحانی یکشنبه شب در دیدار دی‌بار تولومئو  رئیس‌ مجلس نمایندگان لوکزامبورگ با بیان این که روابط نزدیک و خوب دولتها همواره به نفع دو ملت خواهد بود، گفت: روابط پارلمانی می‌تواند زمینه‌ساز روابط بهتر دولتها باشد و با اجرای توافق برجام نیز، شرائطی بوجود آمده تا ایران و لوکزامبورگ بتوانند ارتباطات گسترده‌تری با هم داشته باشند.

رئیس‌ جمهوری با اشاره به این که مذاکرات ایران با 1+5 دستاورد بزرگی برای تاریخ دیپلماسی جهان و گفتگوست، گفت: پیام این توافق آن بود که می‌توان مسائل پیچیده‌ را از طریق گفتگو حل و فصل کرد.

دکتر روحانی با بیان این که امروز در منطقه و جهان با مشکلات فراوانی روبرو هستیم که تروریسم یکی از خطرناکترین آنهاست، اظهار داشت: تروریستها با بی‌رحمی زندگی انسانها و تمدن را ویران می‌کنند و این شرائط ما را ملزم می‌کند تا در کنار یکدیگر بوده و در این مسیرمتحد باشیم.

رئیس‌ جمهوری با بیان این که جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا در زمینه حل مسائل مهم منطقه‌ای با دیگر کشورهای جهان همکاری کند، خاطر نشان کرد: ایران و لوکزامبورگ می‌توانند در همه زمینه‌های مهم منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و مشورت داشته باشند.

دکتر روحانی با بیان این که روابط پارلمانی ایران و لوکزامبورگ می‌تواند فرهنگهای دو کشور را به ملتها معرفی کند، بر استفاده از تجربیات دوجانبه تأکید و خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات و تحکیم مناسبات همه جانبه به نفع دو ملت و دو کشور خواهد بود.

 دی‌بار تولومئو  رئیس‌ مجلس نمایندگان لوکزامبورگ نیز باتبریک موفقیت ایران در مذاکرات هسته‌ای و اجرای برجام، گفت: باید از موفقیت دیپلماسی و اعتماد کردن خرسند باشیم، زیرا این گشایش بنای مطمئنی را در جهت خدمت به جهانیان ایجاد کرده و می‌توان از آن در راستای صلح و ثبات در همه نقاط دنیا استفاده کرد.

رئیس‌ مجلس نمایندگان لوکزامبورگ، توسعه مناسبات ایران را با کشورهای اروپایی امری ضروری برشمرد و خواستار گسترش روابط دو کشور در همه زمینه‌ها شد.

 دی‌بار تولومئو همچنین با بیان این که تروریستها به دنبال نابودی انسانها و انسانیت در جهان هستند، گفت: تروریسم تلاش دارد تا میان ملتها جدایی ایجاد کند و باید در مقابل آنها مراقب و متحد باشیم تا بتوانیم مشکلات را با اتحاد و انسجام حل و فصل کنیم.

کد مطلب 253614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =