به گزارش شانا، سعید قربانی در این باره اظهارکرد: این تجهیز تاکنون در دکلهای حفاری در موقعیتهای میدانهای نفتی آزادگان و یاران جنوبی، آذر و میدان گازی کیش و فازهای 17 و 18 طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی به کارگیری شده است.
وی افزود: از این تعداد یونیت 10 دستگاه برای استفاده در دکلهای خشکی و سه دستگاه برای دکلهای دریایی در نظر گرفته شده است؛ ضمن اینکه نهمین یونیت خدمات گاز H2S دکلهای خشکی به تازگی بر روی دکل حفاری 32 فتح در میدان نفتی آزادگان جنوبی نصب و در مدار عملیات قرار گرفت.
معاون مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) شرکت ملی حفاری ایران اضافه کرد: دهمین یونیت نیز برای نصب بر روی دکل 37 فتح در موقعیت میدان نفتی آذر در نظر گرفته شده که بزودی به منطقه انتقال خواهد یافت.
وی با اشاره به برنامهریزی برای تجهیز دکلها و ارائه این خدمات به شرکتهای بهرهبردار و پروژههای حفاری در مناطق نفتخیز خشکی و دریایی، افزود: این خدمات در راستای اهداف شرکت مبنی بر استفاده از توانمندیهای فنی و مهندسی موجود، صورت میگیرد.
براساس گزارش شرکت ملی حفاری ایران، قربانی توضیح داد: این خدمات در مواقعی که چاهها دارای غلظت بالای گاز سمی سولفید هیدروژن و منواکسید کربن هستند برای حفظ سلامت کارکنان عملیاتی در برابر خطرات این گازها کاربرد دارد.
نظر شما