اجرای برجام، مرحله جدیدی را پیش روی ایران گشود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: با اجرای برجام کشور وارد فاز جدیدی شده است.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی، امروز (دوشنبه، 12 بهمن ماه) در مراسم گرامیداشت سالروز ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، اجرای برجام را ورود به فاز جدیدی برای کشور دانست و گفت: پس از برجام سرانجام نیکویی برای ملت می‌بینم، این ملت بر روی سکوی پرتاب قرار گرفته است، هرآنچه از اقتدار و سربلندی شاهد هستیم، مدیون امام و همت بالای این ملت بزرگ است.

وی افزود: همه تدبیر کردند و تمامی مسئولان، 13 سال زحمت کشیدند، اما تقدیر این بود که پرونده هسته‌ای سرانجام در چنین دولتی به نتیجه برسد.

صالحی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تا به امروز که 37 سال می‌گذرد، دوره بالندگی ایران بوده است و به رغم همه فشارها این مسیر را طی کردیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: به عنوان کسی که از ابتدای بحران تصنعی هسته‌ای به عنوان نماینده ایران در آژانس بین‌المللی و سیر تحول این بحران ساختگی را شاهد بودم، امروز وارد عرصه و فاز جدیدی شده‌ایم.

وی با بیان این که حقوق جمهوری اسلامی بدون شبهه‌ای در دنیا تثبیت شد، عنوان کرد: با تمامی قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کشوری را سراغ نداریم که از طریق نهادهای بین‌المللی این گونه تحت فشار باشد، اما ما توانستیم به صورت افتخار آمیز عبور کنیم.

صالحی ادامه داد: زمانی که در مذاکرات حضور داشتم وقتی می‌دیدم وزیر خارجه در برابر وزرای خارجه کشورهای قدرتمند جهان که 95 درصد قدرت اقتصادی و نظامی را در خود می‌گنجانند با استقامت و رشادت می‌ایستد، به خود می‌بالیدم، این مذاکره کنندگان که فرزندان ملت هستند توانستند در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت دستاوردی بزرگ را به دست بیاورند.

کد مطلب 254459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =