صرفه‌جویی در مصرف بنزین باید از دولت آغاز شود

رئیس‌جمهوری با اشاره به تلاش دشمن برای تشدید مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌هایی که معمولاً در پی هر جنگی پیش می‌آید، به‌ویژه مشکلاتی که کشور در زمینه بنزین با آن روبه‌رو بود، گفت: در مسیر افزایش تولید تلاش می‌کنیم و در عین حال، متناسب با میزان تولید، توزیع خواهیم کرد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مسعود پزشکیان در نشست هیئت دولت که امروز (یکشنبه، یکم شهریور) به ریاست رئیس‌جمهوری و با حضور اعضا تشکیل شد، گفت: مردم عزیز مثل گذشته با درک درست از شرایط، همکاری خواهند کرد، اما باید اصل صرفه‌جویی از ما دولتی‌ها و دستگاه‌ها شروع شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی کنید که چگونه می‌شود خودروهای دولتی و مصرف دستگاه‌های دولتی را کاهش داد و میزان ترددهای ماشین‌ها را پایین آورد.

در ادامه این نشست افزون‌بر طرح مسائل اجرایی دستگاه‌ها توسط اعضا، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهوری، گفت: دولت همه توان و تلاش خود را بر کاهش مشکلات اقتصادی متمرکز کرده است.

کد مطلب 2591299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =