قراردادهای جدید نفتی، فرصتی برای رشد شرکت های داخلی است

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تاکید کرد اجرای قراردادهای جدید نفتی و ورود شرکت های بین المللی به کشور به زیان سازندگان و پیمانکاران ایرانی نیست، بلکه بهترین فرصت برای سازندگان داخلی برای ایجاد شرکت های مشترک با خارجی ها و ارتقای توان مدیریتی و مالی آنهاست.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، «رضا خیامیان» اظهار کرد: قراردادهای جدید نفتی، سبب ایجاد فرصت‌های کاری جدید و اشتغال در کشور می‌شود.

وی با بیان این‌که در تدوین قراردادهای جدید نفتی به سهم ساخت داخل در این قراردادها توجه شده است، افزود: در قراردادهای جدید، اگر طرف خارجی بیش از میزان تعیین شده، از توان سازندگان داخلی استفاده کند، تشویق و اگر کمتر استفاده کند جریمه می شود.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تاکید کرد، برای نخستین بار در قرارداد با خارجی ها قرار است به موضوع حفظ سهم سازندگان داخلی، توجه شود.

 خیامیان افزود: اگر با شرکت‌های خارجی، تعامل نداشته و بی رقیب باشیم، کیفیت خدمات و فعالیت‌های ما بالا نمی رود.

وی گفت: همچنین از طریق همکاری با شرکت‌های بین المللی می توان زمینه صادرات بیشتر تجهیزات صنعت نفت را به بازارهای بین المللی فراهم کرد.

به گزارش شانا، قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امروز میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین (سی‌ان‎پی‎سی) و پتروپارس امضا شد.

این نخستین قرارداد بزرگ نفتى پس از لغو تحریم‌هاست و نخستین قرارداد نهایى است که براساس الگوى جدید قراردادهاى نفتى امضا شد.

توتال در کنار شرکت‌های سی ان پی سی چین و پتروپارس ایران قرار است در این پروژه چهار میلیارد و 879 میلیون دلار سرمایه گذاری کند، سهم هر یک از این شرکت‌ها به ترتیب 50.1، 30 و 19.9 درصد است.

مذاکره با شرکت توتال به منظور تهیه رئوس (HOA) برای توسعه و بهره برداری فاز 11 پارس جنوبی در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران از اوایل اردیبهشت ماه سال 1395 آغاز و رئوس توافق 18 آبان ماه (HOA) 1395امضا شد.

پس از امضای HOA، مذاکرات مربوط به متن قرارداد و 14 پیوست آن و نیز جزئیات طرح توسعه میان طرفین انجام و متن تنظیم شده قرارداد و پیوست‌ها امروز امضا شد.

کد خبر 277434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =