پایش شبکه گاز و تأمین سوخت نیروگاه‌ها در اولویت قرار دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس صرفه‌جویی و مدیریت مصرف را سریع‌ترین راهکار برای حل مسئله ناترازی دانست و گفت: در کنار مدیریت مصرف، پایش لحظه‌ای شبکه گاز و ذخیره‌سازی سوخت نیروگاهی نیز راهکاری برای عبور از فصل سرد سال هستند.

احمد مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با اشاره به نشست‌های تخصصی و نظارتی کمیسیون انرژی و اقدام‌های قرارگاه رفع ناترازی انرژی بیان کرد: با توجه به احتمال افت فشار گاز در برخی مناطق کشور در زمستان، تدوین سناریوهای مختلف و برنامه‌ریزی پیش‌دستانه در دستور کار مجلس و دستگاه‌های اجرایی قرار گرفته است.

وی افزود: بسیاری از تعمیرات اساسی نیروگاه‌ها پایان یافته و آمادگی واحدهای تولیدی در بالاترین سطح قرار دارد. در حوزه تولید و تبادل انرژی نیز تدابیر جامعی اندیشیده شده است تا کل ظرفیت تولید داخل، به خدمت‌رسانی به شبکه سراسری معطوف شود. همچنین، شبکه انتقال و توزیع انرژی در استان‌هایی که در معرض تنش گازی هستند، با اولویت ویژه پایش و تقویت شده‌اند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تأمین سوخت مایع و جایگزین برای نیروگاه‌ها را موضوعی حیاتی برشمرد و تصریح کرد: برای مدیریت شرایط اضطراری اقدام‌های پیشگیرانه‌ای ازجمله تکمیل ذخایر سوخت نیروگاه‌ها، رفع موانع فنی در مخازن، توسعه ظرفیت‌های جدید ذخیره‌سازی و نهایی‌کردن تخصیص سوخت زمستانی برای مولدهای اضطراری صنایع و سازمان‌ها انجام شده است تا وابستگی بخش‌های حساس به شبکه سراسری در ساعت‌های اوج مصرف کاهش یابد.

مرادی با تأکید بر تلاش‌های بخش نفت و گاز گفت: در این بخش تلاش‌های مناسبی برای افزایش ظرفیت تولید انجام می‌شود، بااین‌حال با توجه به وابستگی شدید بخش خانگی به گاز و احتمال وقوع تنش در برخی نقاط، بهینه‌سازی و همراهی ملی ضروری است.

کد مطلب 3031607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =