بررسی رفتار ویسکوز امولوسیون های روغن در آب، امروز در همایش ملی، دانشجویی و مهندسی نفت و شیمی توسط علی رضا رضوان پور و علی رضا شمس از دانشگاه صنعتی شریف ارائه شد.
به گزارش خبرنگار شانا، در این مقاله عنوان شد: امولوسیون ها محدوده وسیعی از مواد طبیعی و مصنوعی را شامل می شوند که در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی، پتروشیمی و نفت، صنایع بهداشتی، آرایشی و مهمات سازی کاربرد دارند.
بر اساس این گزارش، نتایج بررسی ها در این مقاله هم در قالب روابطی نیمه تجربی نیمه تئوری ارائه شده است.
در این مقاله آمده است: افزایش ویسکوزیته سیال با افزایش غلظت و کاهش اندازه قطرات نتیجه ای است که از بررسی این روابط بدست می آید.
این دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در ادامه مقاله خود آورده اند: هیچ مدل واحدی برای پیش بینی ویسکوزیته امولوسیون های روغن در آب همراه با ذرات جامد نمی توان بیان کرد.
کد خبر 47315
نظر شما