به گزارش خبرنگار شانا، صبح امروز (جمعه، ۱۹ اردیبهشت) در جریان برگزاری دومین روز از نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، محسن پاکنژاد، وزیر نفت، فرمان آغاز دوباره عملیات حفاری اکتشافی در بخش کمعمق دریای خزر را با استقرار دکل حفاری در ساختار رودسر در بلوک ۱۸ خزر صادر کرد.با این اقدام و به همت شرکت حفاری دریای شمال، حفاری اکتشافی در دریای خزر پس از سه دهه وقفه از سر گرفته میشود.
آخرین چاه بخش کمعمق دریای خزر در سال ۱۳۷۶ حفر شده بود. حفاری در بخش عمیق دریای خزر نیز از سال ۱۳۹۳ متوقف شد که آغاز دوباره فعالیت در این بخش نیز در برنامه وزارت نفت قرار دارد.
یکی از مطالبات مهم رهبری در حال تحقق است
محسن پاکنژاد، ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاشهای وزارت نفت دولت چهاردهم برای رفع مشکل طولانی بودن غیرمنطقی فرایند انعقاد و تنفیذ قراردادها که مورد انتقاد جدی مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته بود، از کاهش مدت زمان این فرایند به ۶ ماه خبر داد.
طبق اظهارات وزیر نفت، با حمایت رئیسجمهوری و معاون اول، شورای اقتصاد سازوکارهایی را تصویب کرده که روند تنفیذ قراردادهای نفتی کوتاه شده و بر همین اساس، شرکت ملی نفت ایران مکلف شده است در فاصله زمانی ۳ تا ۴ ماه پیشنهادهای سرمایهگذاران حوزه بالادست را نهایی کند.
راز تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی چیست؟
حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران صبح امروز در نشستی خبری، تحقق رشد ۸ درصدی را در گرو هدایت سرمایههای داخلی به سمت صنعت نفت دانست. وی همچنین با اشاره به ثبت ۱۴ رکورد در تولید گاز در سال گذشته، تأکید کرد افزایش تولید نباید سبب غفلت از بهینهسازی مصرف ازسوی دستگاههای مختلف و مردم شود.
مصرفکنندگان خوشمصرف باید پاداش بگیرند
سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در نشستی خبری با تأکید بر اینکه قیمتگذاری تعرفه یکی از ابزارهای مؤثر در کنترل رفتار مصرفکننده است، بیان کرد: گاز مصرفی خانوارها با قیمت بسیار پایینتری عرضه میشود. وی، همچنین تصریح کرد: دولت چهاردهم و شخص رئیسجمهوری بر توزیع عادلانه انرژی و یارانه آن تأکید دارند و انتظار میرود با بررسیهای دقیقتر، مصرفکنندگان خوشمصرف تشویق شوند و حتی پاداش بگیرند.
رونمایی از یک تجهیز حیاتی بومیسازیشده
صبح امروز، از نخستین شیر توپی ۴۲ اینچ کلاس ۹۰۰ ساخت ایران با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران رونمایی شد. شیرهای توپی با کاربرد در کنترل جریان نفت، گاز و دیگر سیالات، از تجهیزات حیاتی در فرآیندهای تولید و انتقال به شمار میروند و برخورداری از فناوری ساخت آنها، نقش مؤثری در تقویت توان داخل و کاهش وابستگی دارد.
امضای تفاهمنامه برای جایگزینی ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی
تفاهمنامه جایگزینی ناوگان ۲۰ هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی در کلانشهر تهران با هدف توسعه حملونقل پاک و کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت کشور بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، دستگاههای اجرایی و شرکتهای فعال در حوزه لجستیک شهری امضا شد.
در قالب این تفاهمنامه که با اهدافی همچون کاهش آلودگی هوا در کلانشهرهای ایران و صرفهجویی در مصرف سوخت منعقد شده است، ۱۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت برقی در شهر تهران از طریق شرکت ملی پست ایران، ۳۰۰ دستگاه از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی، یک هزار دستگاه از طریق مشارکت صندوق پژوهش و فناوری نفت و شرکت زیرو در شهر تهران، ۷۵۰۰ دستگاه ناوگان لجستیک شرکت دیجیکالا و ۱۰ هزار دستگاه ناوگان پیک گروه گلرنگ تأمین میشود.
بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران واقع در خیابان سئول برپاست و علاقهمندان میتوانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند.
نظر شما