ایران در نفت و گاز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر توانمندی‌های ایران در حوزه نفت و گاز گفت: حضور پررنگ شرکت‌های داخلی و خارجی در نمایشگاه نفت، رقابت در این صنعت را تقویت می‌کند.

مصطفی نخعی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه صنعت نفت هر ساله تحت تأثیر پیشرفت‌های علمی توسعه می‌یابد، اظهار کرد: حضور گسترده شرکت‌های داخلی و خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت، بی‌تردید به افزایش رقابت در این حوزه منجر می‌شود.

وی افزود: شرکت‌های خارجی با مشاهده موفقیت‌های ایران در صنعت نفت، به توانمندی‌های کشور در این حوزه پی می‌برند و می‌کوشند بیش از پیش با تجربه‌ها و دانش فنی مهندسان ایرانی آشنا شوند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی نفت هر سال با کیفیتی بالاتر از سال گذشته برگزار می‌شود و امسال نیز حضور شرکت‌های توانمند داخلی و افزایش مشارکت شرکت‌های خارجی، بر سطح کیفی این رویداد افزوده است.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در تهران با شعار کلیدی «سرمایه‌گذاری در صنعت نفت؛ ضامن رشد و توسعه اقتصادی» برگزار شد که بازتاب‌دهنده اولویت‌ها و محوری‌های راهبردی صنعت نفت امسال بود. بر همین اساس، این دوره نمایشگاه، بر معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، فناوری‌های نو، توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، همچنین همکاری با سرمایه‌گذاران خارجی متمرکز بود.

در این دوره ۲ هزار و ۲۰۰ شرکت‌ ایرانی و خارجی حضور داشتند. استقبال گسترده از این رویداد، سبب افزوده‌ شدن پنج سالن به فضای نمایشگاهی شد و مجموع مساحت نمایشگاه امسال را به بیش از ۴۰ هزار مترمربع رساند.

کد خبر 658755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =