۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
  • کد خبر: 658762
فجر انرژی، برق ۶۰۰ هزار خوزستانی را تأمین کرد

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج‌ فارس به تزریق بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون کیلووات در ساعت برق به شبکه سراسری در ایام گرم پارسال اشاره کرد و گفت: این شرکت تابستان پارسال برق حدود ۶۰۰ هزار خوزستانی را تأمین کرده است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌ فارس، علی زال‌خانی با بیان اینکه «فجر» به‌عنوان پیشران صنایع پتروشیمی تولیدی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مسئولیت تولید و تأمین برق، بخار، هوای صنعتی، آب صنعتی و تصفیه پساب‌های صنعتی شرکت‌های پتروشیمی‌ منطقه را عهده‌دار است، اظهار کرد: این شرکت در ۶ سال گذشته همسو با عمل به مسئولیت اجتماعی، در ایام گرم سال با تزریق ۵۰۰ مگاوات ساعت برق به شبکه سراسری، نقش مهمی در پایداری شبکه برق منطقه و رفع نیازهای مردم ایفا کرده است.

وی تصریح کرد: مقدار برق تزریقی شرکت فجر انرژی خلیج‌ فارس به شبکه سراسری در ایام گرم پارسال، بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون کیلووات در ساعت بود که معادل برق مورد نیاز برای ۱۲۵ هزار خانوار (معادل ۶۰۰ هزار نفر) در استان خوزستان است.

شرکت فجر انرژی خلیج‌ فارس افزون بر تضمین سرویس‌های حیاتی پتروشیمی‌های مستقر در منطقه، برای کاهش خاموشی‌ها و حفظ تداوم و پایداری شبکه سراسری کشور، به‌ویژه استان خوزستان نیز تلاش می‌کند.

کد خبر 658762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =