۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
  • کد خبر: 659631
رشد ۴۵ درصدی خرید کالای داخلی در نفت گچساران

سرپرست اداره تدارکات و امور کالا شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران گفت: بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ قلم به ارزش بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی سازندگان داخلی و به سفارش این شرکت ساخته شده که این مقدار خرید نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، ساسان حبیبی‌نژاد با اشاره به عملکرد اداره تدارکات و امور کالای شرکت گچساران طی سال گذشته اظهار کرد: این اداره، طی یک سال گذشته بیش از ۶ هزار و ۷۹۵ قلم کالا به ارزش بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۳ تهیه و تأمین کرده است.

وی افزود: از مجموع ۶ هزار و ۷۹۵ قلم کالا بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ قلم آن به ارزش بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی سازندگان داخلی و به سفارش شرکت نفت و گاز گچساران ساخته شده است.

سرپرست اداره تدارکات و امور کالا شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با بیان اینکه این اقلام در قالب یک هزار و ۳٤٧ درخواست از ادارات مختلف از سوی شرکت‌های داخلی ساخته شده است و این مقدار خرید نسبت به پارسال ۴۵ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: همچنین در سال ۱۴۰۳ این شرکت بیش از ۲ هزار و ۳۲۰ قلم کالا به ارزش بیش از ۲ هزار و ۱۰۶ میلیارد ریال از فروشندگان و تأمین‌کنندگان در گچساران خریداری کرده که این حجم از خرید کالا تأثیر به‌سزایی در ایجاد اشتغال و گردش مالی و رونق اقتصادی در این شهرستان داشته است.

حبیبی‌نژاد با اشاره به نقش پررنگ شرکت‌های ‌دانش‌بنیان در تولید تجهیزات صنعتی مورد نیاز گفت: پارسال با ۴۸ شرکت دانش‌بنیان قرارداد خرید ساخت و تأمین کالاهای موردنیاز عملیاتی و صنعتی به ارزش ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال امضا کرده‌ایم.

کد خبر 659631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =