۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۸
  • کد خبر: 660132
شرکت ملی صنایع پتروشیمی؛ مرکز داوری صنعت

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر ضرورت همگرایی و یکپارچگی میان هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با همکاری هلدینگ‌های فعال، مرکز داوری صنعت پتروشیمی است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حسن عباس‌زاده امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد) در آیین تکریم و معارفه رئیس کل امور حقوقی شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان نماینده حاکمیت و نهادی تخصصی همواره از تمام فعالان صنعت حمایت می‌کند و با توجه به درخواست هلدینگ‌های پتروشیمی تلاش داریم تا مرکز داوری صنعت باشیم و در این مسیر قوه قضائیه نیز حمایت خود را اعلام کرده است.

وی با بیان اینکه برخی از مشکلات و چالش‌های موجود در صنعت پتروشیمی باید به‌صورت مدیریتی و با هدف حفظ منافع شرکت‌های پتروشیمی حل و فصل شود، ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان یک مرکز تخصصی همواره در کنار صنعت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های امور حقوقی افزود: مسائل و پرونده‌های موجود در صنعت از اهمیت و پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و در این راستا امور حقوقی باید حضوری مؤثر و پویا در حل پرونده‌های مختلف داشته باشد.

عباس‌زاده با بیان اینکه باید کرامت شرکت‌ها در مباحث حقوقی حفظ شود، گفت: افزون بر تلاش برای حفظ بیت‌المال و منابع ملی کشور باید در نظر داشت که حمایت‌های لازم از بخش خصوصی مورد توجه قرار گیرد و حقی از فرد یا شرکتی ضایع نشود.

وی با تأکید بر اهمیت جانشین‌پروری و توجه به نیروی انسانی متخصص و کارآمد اظهار کرد: بخش‌های پشتیبان مانند امور مالی، امور حقوقی و منابع انسانی باید همگام با دیگر واحدهای تخصصی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به جانشین‌پروری توجه داشته باشند.

کد خبر 660132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =