سناریوهای جانمایی پالایشگاه میدان گازی فرزاد بررسی شد

سناریوهای جانمایی و احداث پالایشگاه طرح توسعه میدان گازی فرزاد بی در نشست مشترک شرکت نفت و گاز پارس، سازمان منطقه ویژه‌ اقتصادی انرژی پارس و مهندسین مشاور این طرح بررسی شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، نشست مشترک بررسی پروژه جانمایی و احداث پالایشگاه طرح توسعه فرزاد بی دوشنبه (۱۹ خرداد) با حضور کیوان طریقتی، مجری این‌ طرح و جمعی از کارشناسان شرکت نفت و گاز پارس، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شرکت مهندسین مشاور دریابندر در پارس جنوبی برگزار شد.

پروژه بررسی سناریوهای جانمایی و احداث تأسیسات خشکی طرح توسعه میدان فرزاد بی با تمرکز ویژه بر تسریع در احداث پالایشگاه طرح توسعه این میدان و تأسیسات مورد نیاز آن، تهیه گزینه‌ها و نقشه‌های کیفی مکان‌یابی تأسیسات فرآورشی و جانبی، سازه‌های حفاظت ساحلی و سیستم‌های جمع‌آوری روان‌آب سطحی، اطمینان‌ از تطابق با استانداردهای داخلی و بین‌المللی با هدف کاهش اثرات زیست محیطی، محدودیت‌ها و الزامات سازمان‌های پدافند غیرعامل، بنادر و دریانوردی، حفاظت محیط زیست و همچنین بهره‌مندی عملیاتی براساس دستورعمل‌های ملی بر پایه طراحی‌های موجود، تجارب گذشته و اصول متداول، از دیگر اهداف اجرای این پروژه به شمار می‌رود.

این فرآیند از سوی شرکت مهندسین مشاور دریابندر در دو فاز شناسایی و ارزیابی کیفی مکان‌های بالقوه در راستای توسعه هاب فرآورش گاز، تأسیسات پشتیبانی و همچنین طراحی پایه و تهیه بسته مناقصه EPC برای ماژول نخست پیگیری می‌شود.  

میدان گازی فرزاد بی یکی از میدان‌های گازی مشترک میان ایران و عربستان  است که در محدوده بلوک فارسی در نوار مرزی این دو کشور و در فاصله  ۲۰ کیلومتری جزیره فارسی واقع شده است. توسعه این میدان در بخش دریا با واگذاری قرارداد ساخت جکت سکوی گازی از سوی شرکت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار طرح به شرکت تأسیسات دریایی، پیش از این وارد فاز اجرایی شده است و ایجاد تأسیسات فرآورشی در بخش خشکی، در دستور کار شرکت نفت و گاز پارس قرار دارد.

کد خبر 660188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =