حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی ضروری است

رئیس‌جمهوری بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تأکید کرد و گفت: اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در نشست امروز (چهارشنبه، ۲۸ خرداد) هیئت دولت بیان کرد: باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه نهادهای حمایت‌گر مثل کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم‌وطنانمان به‌سرعت به وضع او رسیدگی و تمام نیازهای او را برطرف کنند، تصریح کرد: این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

رئیس‌جمهوری با تشکر از اعلام همراهی و کمک کشورهای مختلف، به‌ویژه همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد: وزیران، تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشورها به خصوص کشورهای همسایه را دنبال کنند.

پزشکیان با تأکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزیران اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیم‌های خود را بگیرد.

وی از تمامی مسئولان خواست اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقام‌های ذی‌ربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی پیش نیاید.

تمامی اعضای هیئت دولت و معاونان رئیس‌جمهوری در این نشست حضور داشتند و آخرین وقایع مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهوری دستورها و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد.

کد خبر 660302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =