به گزارش شانا، هادی قوامی با تأکید بر اینکه در شرایط جنگی، یکی از اقدامهای مؤثر دولت حفظ تأمین انرژی کشور با وجود ناترازیها بود، اظهار کرد: مردم نیز همراهی خوبی با مسئولان داشتند. همچنین با وجود التهاب فراوان در روزهای آغازین تهاجم دشمن، دولت تلاش کرد از بروز تنشهای احتمالی جلوگیری کند؛ بهویژه در تأمین اقلام مصرفی و حوزه انرژی. برای مثال، با راهاندازی جایگاههای سیار توزیع بنزین و کاهش خاموشیها، اقدامهای مؤثری در جهت آرامسازی شرایط انجام شد.
وی با بیان اینکه با وجود صفهای طولانی در جایگاههای عرضهی بنزین در روزهای نخست تهاجم دشمن، با کمبود سوخت مواجه نشدیم، تصریح کرد: با اینکه این جنگ بسیار جدی بود، هیچگونه مشکلی در تأمین سوخت به وجود نیامد.
نایبرئیس کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس با اشاره به تلاشهای دولت برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تصریح کرد: در زمینه کالاهای اساسی نیز کمبودی احساس نمیشد. با وجود سفر جمعیت زیادی به شهرستانها، که شاید در برخی مناطق چنین شرایطی پیشبینی نشده بود، وزارت جهاد کشاورزی موفق ظاهر شد.
رژیم صهیونیستی در تاریخ ۲۳ خرداد، با نقض آشکار حقوق بینالملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها، ازجمله تأسیسات هستهای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.
سرانجام پس از جنگ ۱۲ روزه، رئیسجمهوری آمریکا در سوم تیر از دستیابی به توافق آتشبس میان ایران و رژیم صهیونیستی خبر داد. جمهوری اسلامی ایران نیز با تأکید بر اینکه آغازگر جنگ نبوده است، اعلام کرد تا زمانی که رژیم اسرائیل به تجاوزات غیرقانونی خود پایان دهد، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ نظامی ندارد.
نظر شما