۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵
  • کد خبر: 666066
رشد تولید و تداوم توسعه در هلدینگ خلیج فارس

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با تأکید بر حرکت پرشتاب این گروه با وجود شرایط تحریم و جنگ گفت: طرح‌های ارغوان گستر ایلام و آپادانا خلیج فارس تکمیل و در حال تولید آزمایشی هستند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، محمد شریعتمداری با بیان اینکه باوجود تحریم‌های ظالمانه و شرایطی که در جنگ ۱۲ روزه رخ داد، تکمیل طرح‌های گروه لحظه‌ای متوقف نشد، اظهار کرد: نتیجه تلاش‌های همکارانم تکمیل پروژه‌های ارغوان گستر ایلام، آپادانا و آغاز تولید آزمایشی در این دو پروژه است، همچنین دیگر طرح‌های دارای اولویت نخست گروه نیز پیشرفت خوبی در این مدت داشتند.

وی افزود: پس از نصب رآکتور با تلاش متخصصان، تست‌های مربوط به مرحله دانه‌بندی و انبارش اوره در پتروشیمی هنگام با موفقیت به پایان رسید و با پایان‌یافتن راه‌اندازی بخش گرانول، نیمی از فرآیند تولید اوره با موفقیت تست و راه‌اندازی شد.

مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با تأکید بر اینکه اجرای پروژه ۵ هزار مگاواتی نیروگاه خورشیدی با کلنگ‌زنی دو نیروگاه با ظرفیت ۳۳۶ مگاوات در استان اصفهان در چند روز آینده آغاز می‌شود، تصریح کرد: با سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) در هفت پروژه فناورانه و استفاده از ظرفیت ۱۰۰۰ میلیاردی این صندوق، افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های دیگر نیز در دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 666066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =