۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
  • کد مطلب: 1101298
همایش سلامت نظام اداری در نفت برگزار می‌شود

همایش سلامت نظام اداری در صنعت نفت فردا در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت با حضور جمعی از مسئولان این وزارتخانه برگزار می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از دبیرخانه کارگروه ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی صنعت نفت، در این همایش که دوشنبه (۲۴ آذر) به‌عنوان آیین پایانی «هفته سلامت اداری در صنعت نفت» در سالن شهید بهشتی ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار می‌شود، از کارگروه‌ها و کمیته‌های برتر این صنعت در حوزه سلامت اداری تقدیر به عمل می‌آید.

«هفته سلامت اداری در صنعت نفت» از سه‌شنبه ۱۸ آذر آغاز و در این مدت برنامه‌های متنوع و عملیاتی با هدف گسترش فرهنگ سلامت اداری و پیشگیری از فساد در صنعت نفت در هفت محور مختلف ازجمله «پیشگیری از بروز فساد»، «شفافیت و پاسخگویی»، «صیانت از حقوق شهروندی»، «سلامت روان و نشاط»، «تعارض منافع»، «تقویت نظارت دیجیتال» و «توسعه فرهنگ سازمانی و اخلاق حرفه‌ای» برگزار شده است.  

به گفته مسعود رحیمی، مدیرکل بازرسی، نظارت بر عملکرد و رسیدگی به شکایات وزارت نفت، اجرای منسجم برنامه‌های «هفته سلامت اداری»، گامی مهم در مسیر پیشگیری از بروز مفاسد اقتصادی و در راستای ارتقای بهره‌وری سازمانی و مبتنی بر سیاست‌های کلان دولت محسوب می‌شود.

کد مطلب 1101298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =