کاهش 9 درصدی مصرف دارو در بخش بستری بیمارستان نفت اهواز

اهواز _ شانا _ گروه عمومی: رئیس خدمات دارویی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز گفت: با اجرای سیاست های کنترل مصرف دارو در سه ماه نخست امسال، مصرف دارو در بخش های بستری بیمارستان بزرگ نفت اهواز 9 درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفت خیز جنوب، دکتر سیدکمال مرعشی افزود: بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز روی کاهش 3 درصدی هدف گذاری کرده بود که با مدیریت صحیح، موفق به رقم کاهش مصرف چشمگیر شدیم.

 

وی با اشاره به نقش پزشک و بیمار در مصرف دارو توضیح داد: اگر کنترلی صورت بگیرد باید روی این دو حوزه باشد، اظهار کرد: در این باره واحد خدمات دارویی موضوع را به طور مستمر پیگیری و سیاست های مختلفی را به کار گرفته است.

 

مرعشی گفت: نخست با بررسی سوابق دارویی بیماران سرپایی، آن دسته از افرادی را که مراجعات مکرر به کلینیک ها داشته اند، شناسایی و با آنان صحبت و علت مراجعات متعدد را جویا می شویم، سپس با بررسی سوابق دارویی اگر متوجه شویم که بیمار دارو در اختیار داشته و پزشک دوباره آن را تجویز کرده است در جایی که امکان داشته باشد، از پزشک درخواست می شود که میزان دارو را کاهش دهد.

 

رئیس خدمات دارویی بهداشت و درمان نفت اهواز با بیان این که میزان مصرف دارو در بخش های بستری بالاست، افزود: در بخش های بستری باید کنترل بیشتری صورت بگیرد، زیرا در کلینیک ها با نسخه دارو داده می شود و می توانیم کنترل کنیم؛ بنابراین تصمیم گرفته شد سامانه بازرسی مفصل تری برای بخش های بستری نسبت به گذشته داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: فرم های جدیدی طراحی شد و یکی از پزشکان داروساز نیز این ماموریت را به عهده گرفت که به صورت دوره ای بخش ها را بررسی و داروها را از نظر شکل ظاهری و چینش، سالم بودن دارو، میزان ذخیره و غیره کنترل کند و دومین اقدام کنترل درخواست بخش ها بود.

 

مرعشی اظهار کرد: درخصوص داروهای مصرفی در بخش های بستری، خوشبختانه دچار مشکل خاصی نیستیم و در مورد داروهای خاص مانند داروهای شیمی درمانی نیز مشکلی نداریم، همچنین بهداشت و درمان نفت اهواز برای رفاه حال بیماران با داروخانه هلال احمر قرارداد بسته است و بیماران می توانند به راحتی داروهای NIS شده را از این داروخانه تحویل بگیرند.

 

رئیس خدمات دارویی بهداشت و درمان نفت اهواز با اشاره به این که برنامه خرید داروی ما مشخص است، گفت: ما خود را به منابع استانی محدود نکرده و برخی داروها از طریق ستاد سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت تهیه می شود.

کد خبر 205756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =