سوخت‌رسانی وزارت نفت در ایام جنگ بی‌نظیر بود

عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عملکرد وزارت نفت در ایام جنگ تحمیلی سوم، گفت: با وجود حضور بیش از ۱۵ میلیون مسافر، سوخت‌رسانی در کشور به‌ویژه در استان‌های شمالی کشور با نظمی بی‌نظیر و بدون بروز اختلال مدیریت شد.

علی کشوری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه دشمن در بسیاری از مواقع تلاش می‌کند با تمرکز بر موضوع تأمین سوخت و ایجاد صف‌های طولانی در جایگاه‌ها، نارضایتی عمومی ایجاد کند، افزود: در این شرایط، شاهد نظم بی‌نظیری در سوخت‌رسانی به ویژه در استان‌های شمالی کشور بودیم به‌گونه‌ای که از جایگاه‌های بین‌راهی تا جایگاه‌های داخل شهرها، توزیع سوخت بدون اختلال و با مدیریت مناسب انجام شد.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵ میلیون نفر مسافر در ایام جنگ تحمیلی سوم در استان‌های شمالی حضور داشتند که با اهتمام وزیر نفت و تلاش کارکنان این وزارتخانه، تأمین سوخت مورد نیاز آنان به‌خوبی مدیریت شد.

نماینده مردم جویبار، سوادکوه، سیمرغ و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی همچنین بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف به مردم تأکید کرد و گفت: باید به‌صورت صریح و شفاف با مردم سخن گفت و اقدام‌های انجام‌شده در حوزه تأمین سوخت و مدیریت مصرف را به‌درستی اطلاع‌رسانی کرد.

کشوری با اشاره به اهمیت تأمین سوخت بخش کشاورزی در استان مازندران بیان کرد: کشاورزان این استان در تمام فصل‌های سال فعال هستند و ضروری است هماهنگی میان وزارت نفت، پلیس راهور و گمرک برای اختصاص و توزیع سوخت این بخش تقویت شود.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی افزود: پیشنهاد می‌شود مدیریت و تصمیم‌گیری درباره توزیع سوخت در بخش کشاورزی  با اختیارات بیشتری به مسئولان محلی واگذار شود تا نیازهای این بخش با سرعت و دقت بیشتری تأمین شود.

کد مطلب 2170855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =