ارتقای قابلیت اطمینان شبکه برق پالایشگاه سوم پارس جنوبی

قرارداد همکاری ساخت ترانس ایزوله «۳۳kV» بین پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت دانش‌بنیان «ایران ترانسفو» امضا شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، این قرارداد شنبه (۲۰ اردیبهشت) در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بین محمد شفیع موذنی، مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی و نماینده شرکت دانش‌بنیان «ایران ترانسفو» امضا شد.

موذنی در حاشیه امضای این قرارداد، گفت: عملیات ساخت یک دستگاه ترانسفورماتور ایزوله «۳۳KV» با ظرفیت ۵۶ مگاولت آمپر به‌منظور اجرای سیاست‌های کلان صنعت نفت و گاز کشور و همسو با تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» در دستور کار قرار گرفته است. این قرارداد پس از برگزاری مناقصه عمومی در بستر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) و با رعایت کامل ضوابط قانونی انجام شده است.

وی اجرای خط دوم برق پشتیبان این پالایشگاه به‌منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه برق پشتیبان پالایشگاه و کاهش توقفات برقی و ارتقای تاب‌آوری عملیاتی را ازجمله مهمترین هدف اجرای این پروژه دانست و بیان کرد: با راه‌اندازی این خط، شبکه برق اضطراری پالایشگاه از یک خط به دو خط مستقل ارتقا می‌یابد که این اقدام در افزایش پایداری عملیاتی و استمرار تولید گاز طبیعی نقش‌آفرین خواهد بود.

مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی در پایان یادآور شد: این قرارداد اقدامی مؤثر در زمینه حمایت از تولید ملی، کاهش وابستگی به واردات تجهیزات صنعتی و ارتقای زیرساخت‌های حیاتی  پالایشگاه سوم پارس جنوبی است.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ اردیبهشت‌ تا ۲۱ اردیبهشت به‌ مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، در این دوره، ۲ هزار و ۲۰۰ شرکت‌ ایرانی و خارجی حضور داشتند.

کد خبر 658703

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =