خودباوری زنان، نقطه آغاز نقش‌آفرینی در صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز بر لزوم تقویت خودباوری، حضور فعال و استفاده بهینه از ظرفیت‌های سازمانی برای ارتقای جایگاه بانوان تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی سه‌شنبه (ششم خرداد) در نشست هم‌اندیشی مشاوران امور زنان و خانواده صنعت گاز با تأکید بر اهمیت خودباوری در میان بانوان شاغل در صنعت گاز اظهار کرد: نخستین گام برای حضور مؤثر در محیط کار باور به توانمندی‌های فردی است؛ باور داشته باشید و ایمان بیاورید تا دیگران نیز شما را باور کنند.

وی به نقش کلیدی زنان در سازمان‌ها اشاره کرد و ادامه داد: با وجود چالش‌های موجود، نباید از میزان اثرگذاری و نقش‌آفرینی بانوان غافل شد. بانوان باید در فضای رقابتی دیده شوند و خواسته‌های منطقی‌شان مورد احترام قرار گیرد. در سیستم‌های دولتی، گاه شرایط به‌گونه‌ای است که افراد خود باید برای حفظ عزت نفس و خودباوری تلاش کنند و به این باور برسند که توانمند و ارزشمند هستند.

معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به تجربه ۲۸ ساله خود در این صنعت گفت: صنعت گاز دیگر تنها یک حوزه اقتصادی نیست، بلکه به یک نقش‌آفرین اجتماعی و صنعتی و ارزش‌آفرین بدل شده که جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد، هم‌اکنون به‌دلیل تمرکز زیاد بر گاز طبیعی و نبود تنوع در منابع تأمین انرژی، فشار مضاعفی بر این بخش وارد می‌شود. 

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از بانوان

توکلی با بیان اینکه یکی از اصول مهم در مدیریت، تمرکز بر حوزه‌هایی است که در حیطه اختیارات فردی قرار دارند، تأکید کرد: انتظارات باید واقع‌بینانه و در چارچوب همین اختیارات تعریف شود. انتظار داشتن از مواردی که خارج از دایره اختیار ما قرار دارد، غیرمنطقی است و در این موارد فقط می‌توانیم با درک مشکل به‌عنوان سفیر و بیان‌کننده نظرات پیگیری کنیم.

وی با اشاره به شرایط متغیر زندگی در مقایسه با دو یا سه دهه گذشته یادآور شد: برخی تصمیم‌های سازمانی تحت‌ تأثیر عواملی خارج از کنترل قرار دارند، اما می‌توان از ظرفیت‌های موجود برای بهبود کیفیت زندگی شغلی بانوان بهره گرفت. اختصاص امکانات رفاهی به بانوان و خانواده‌های‌ آنان بخشی از مسئولیت اجتماعی سازمان است، این کارها سبب تقویت حس تعلق سازمانی و پیوستگی فرهنگی در مجموعه می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به نقش تربیتی خانواده‌ها و برنامه‌هایی چون «همیار گاز» اشاره کرد و گفت: فرزندان همکاران می‌توانند سفیران صنعت گاز باشند. آموزش فرهنگی، تقویت غرور سازمانی و ترویج باورهای مثبت، ابزارهای مؤثری در این مسیر هستند. در زمینه تهیه شاخص‌های موفقیت برای بانوان سالم و موفق در شرکت، باید توجه داشت که موفقیت تنها به تحصیل محدود نمی‌شود، بلکه شامل توانمندی‌ها و مشارکت‌های گسترده‌تر در عرصه‌های مختلف است.

توکلی با تأکید بر اهمیت دیده شدن، انتخاب شدن، موفق شدن و الگوسازی برای دیگران اظهار کرد: موفقیت بانوان نباید فقط در بُعد تحصیلات یا موقعیت شغلی تعریف شود، بلکه باید در چارچوب‌های اداری و اجتماعی نیز توجه شود. برای نخستین بار وزارت نفت با جدیت موضوع ارتقای جایگاه بانوان را دنبال می‌کند. تا زمانی که در این سمت هستم از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از بانوان استفاده می‌کنم.  

همبستگی خانواده بزرگ صنعت گاز

وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های سازمانی گفت: چه خانم‌ها و چه آقایان، باید از ابزارهای موجود در شرکت برای پیشبرد اهداف استفاده کنند. خانواده بزرگ شرکت ملی گاز، با همبستگی و مشارکت می‌تواند به اهداف بزرگ‌تری دست یابد. بانوان قدر خود را بدانند و در محیطی سالم که سلامت، حرمت و عزت نفس در آن اهمیت دارد، برای رشد و بالندگی خود تلاش کنند. 

معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به اهمیت ایجاد عدالت در محیط کار اظهار کرد: استفاده نادرست از موقعیت غیرقابل بخشش است. بانوان باید آن‌چنان از حضور فعال و قدرتمند برخوردار باشند که سقف‌های شیشه‌ای و محدودیت‌های ذهنی شکسته شود. بیان نظرات باید بر پایه واقعیت‌های موجود و با زبان منطق باشد. 

توکلی اظهار کرد: مطمئن باشید برای شنیدن و حل مسائل شما آماده‌ایم و از اختیارات خود در این مسیر بهره می‌بریم. مدیریت منابع انسانی نیز با تمام توان برای ایجاد فضای مثبت و حمایت‌گر در کنار شما قرار دارد. 

کد خبر 659506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =