به گزارش خبرنگار شانا، محمود زیرکچیان زاده در جمع خبرنگاران در باره آخرین وضعیت پروژه ان جی ال سیری گفت: این پروژه آخرین مراحل راه اندازی خود را سپری می کند و هم اکنون بخش میعانات آن آماده شده است و بخش گاز نیز مراحل نهایی خود را سپری می کند.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره تصریح کرد: پیش تر بحث تبدیل گازهای اطراف منطقه لاوان به محصولات با ارزرش پتروشیمی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر مطرح شده است.
وی افزود: بررسی های لازم روی گازهای اطراف منطقه لاوان در حال انجام است.
امکان مطالعه دقیق وضعیت میدان های خلیج فارس و دریای عمان
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره در باره انعقاد قرارداد جدید با پژوهشگاه صنعت نفت با عنوان طرح مدل سازی سیستم های نفتی خلیج فارس و دریای عمان (طرح مروارید خلیج فارس) گفت: این قرارداد به ارزش 21 میلیون یورو به مدت سه سال میان پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت فلات قاره بسته شده است.
زیرکچیان زاده تصریح کرد: این مطالعه با وسعتی بیش از 180 هزار کیلومتر مربع خلیج فارس و دریای عمان را شامل و از بزرگ ترین پروژه های پژوهشی صنعت نفت کشور محسوب می شود.
وی تصریح کرد: با اجرای این پروژه، امکان مطالعه همه میدان ها و مخازن نفتی و گازی در اعماق زیاد و استفاده از آخرین روش های توسعه یافته در علوم زمین فراهم می شود.
به گزارش شانا، در طرح مدل سازی سیستم های نفتی خلیج فارس و دریای عمان (طرح مروارید خلیج فارس) از رویکرد چند رشته ای شامل، بهره گیری از آخرین روش های توسعه یافته در علوم زمین (ژئوفیزیک، پتروفیزیک، ژئوشیمی و مدل سازی) برای تشخیص فرآیندهای بازسازی تاریخچه تدفین رسوبات در پهنه خلیج فارس و دریای عمان از زمان پالئوزوئیک تا کنون، تعیین زمان زایش، خروج و مهاجرت نفت و گاز، تعیین کمیت و کیفیت نفت و گاز تولید شده استفاده می شود.
همچنین این روش ها در تعیین زمان انباشته شدن نفت و گاز در تله های ساختمانی و چینه ای، تعیین ترتیب زمانی وقایع زمین شناسی و تکتونیکی فعال در منطقه و رده بندی مناطق دارای پتانسیل تجمع های هیدروکربنی برای اکتشاف کاربرد دارد.
طرح مدل سازی سیستم های نفتی خلیج فارس و دریای عمان (طرح مروارید خلیج فارس) در نوع خود بی نظیر است، زیرا تاکنون در این سطح و با این وسعت، چنین مطالعه ای انجام نشده است.
نظر شما