به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی زمینههای همکاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند) با حضور محمدصادق عظیمیفر، مدیرعامل و مهدی دژحسینی، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و علیاصغر عباسی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران برگزار شد.
دو طرف در این نشست درباره همکاری در زمینه مدیریت مصرف، تحلیل کلان داده و ارتقای کیفی فرآوردههای نفتی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود علمی و تخصصی کشور مذاکره و رایزنی کردند.
دژحسینی در این نشست اظهار کرد: در پی تلاشهای مداوم برای کاهش تبعات زیستمحیطی و اقتصادی مصرف نفتکوره، در حال انتخاب بهترین طرح ارائه شده در فراخوان نفتکوره هستیم که افزون بر اجرایی و اقتصادی بودن طرح بتوان در بازده کوتاه مدت عملیاتی و مدلهای قراردادی بر اساس منابع حاصل از ارزش افزوده نفتکوره کمگوگرد تنظیم شود.
وی با بیان اینکه براساس ماده ۴۵ قانون، شرکتهای پالایشی باید ۴۰ درصد از سود خود را به طرحهای ارتقای کیفی فرآوردهها اختصاص دهند، افزود: دو پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند و اصفهان دارای طرح گوگردزدایی هستند و در آینده هفت پالایشگاه دیگر نیازمند اجرای این طرح خواهند بود. با سولفورزدایی روزانه ۶۶ میلیون لیتر نفتکوره تولید شده، ۶.۶ میلیون دلار در روز و در مجموع ۲.۴ میلیارد دلار در سال ارزش افزوده برای کشور ایجاد میشود.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران بیان کرد: پروژه سولفورزدایی از نفتکوره میتواند راهکاری مؤثر برای کاهش هزینههای اجرایی و زمینهساز بهبود وضعیت اقتصادی و زیستمحیطی کشور باشد.
در این نشست طرحهای پیشنهادی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمله هوشمندسازی ناوگان حمل فرآوردههای نفتی، مدیریت تقاضای سوخت و بهینهسازی انتقال، تخصیص و تحویل فرآوردههای نفتی به مصرفکنندگان نهایی ازسوی مدیران بحث و بررسی شد.
نظر شما