مسئول مرکز پیام شرکت گاز استان تهران در گفت و گو با خبرنگار شانا با بیان این که این سامانه به منظور شتاب بخشی در رسیدگی به حوادث اعلام شده از سوی مشترکان راه اندازی شده است، افزود: در سامانه گویای 194 بنا بر اولویت،شاخص هایی از جمله قطع و نشت گاز، برخورد و صدای رگلاتور تعریف شده است.
مسعود سوری ثبت حادثه و آدرس اعلام شده از سوی مشترک، انتقال سریع مورد ثبت شده (انفجار، برخورد،نشت، قطع نشت، صدای رگلاتور و ...) به نیروهای امداد گاز برای اعزام آنها به محل، همچنین ردیابی و پیگیری امداد رسانی تا پایان عملیات را از جمله مزیت های سامانه گویای امداد 194عنوان کرد.
به گفته وی، مدیریت سریع حوادث، امکان تجزیه و تحلیل بهتر آمار و اطلاعات، همچنین کنترل عملیات امداد رسانی و افزایش کیفی امداد رسانی(کاهش زمان اعزام و امداد رسانی) دیگر مزیت های سامانه گویای 194 هستند.
سوری اظهار کرد: این شرکت در محدوده شهری 11 منطقه گازرسانی شهر تهران با استفاده از 35 دستگاه خودرو مجهز به بی سیم و 28 دستگاه موتور سیکلت، فعالیت های امدارسانی را انجام می دهد.
وی تصریح کرد: در خودروهای امداد رسان علاوه بر ارتباط شنیداری از طریق بی سیم، امکان ثبت اعلام حادثه از طریق متن (نوشته) نیز پیش بینی شده است
سوری گفت: برای پاسخگویی به تماس های مشترکان درباره حوادث، 27 نفر ( 22 نفر در دو نوبت صبح و عصر و پنج نفر از شامگاه تا صبح روز بعد) به همراه مسئول ارشد، در سه نوبت کاری فعالیت می کنند تا پاسخگوی مشترکان گاز در شهر تهران باشند.
مسئول مرکز پیام شرکت گاز استان تهران اظهار کرد: در سامانه گویای 194 ثبت حوادث این امکان ایجاد شده است تا مشترک از طریق شماره های پش بینی شده بتواند به بخش هایی نظیر امور مشترکان و کارشناسان به منظور پاسخگویی به سوال موردنظر خود ارتباط بگیرد.
وی تاکید کرد: بهره برداری از سامانه گویای 194 ثبت حوادث، پل ارتباطی مشترکان با شرکت گاز استان تهران است و انتظار می رود خدمت رسانی مناسب تری از این طریق انجام شود.
نظر شما